« Върни се назад Публикувано на 25.09.2014 / 20:13

НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ ОСЪДЕН КАТО КЛЕВЕТНИК ДА ЗАПЛАТИ 10 000 ЛЕВА

НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВЛИЦЕТО НЕДЯЛКОВ НЕДЯЛКОВ Е ДОКАЗАН ОТ СЪДА КЛЕВЕТНИК!
Съдът даде ход на делата на издателя на ПИК срещу В. Томова от „Афера“: Делата са за системни клеветнически статии в период от няколко години. Безобразните небивалици и обиди по адрес на издателя и неговите медии обаче продължават и до днес, и то с особено ожесточение, забелязват непредубедени читатели.”, манипулира днес издателят на жълтата агенция „Пик” Недялко Недялков. Манипулира, защото „съдът ДАДЕ ход” по никакъв начин не се е случило днес и сега.

Делата, заведени от лицето Недялко Недялков срещу сайта АФЕРА и журналистката Веселина Томова, са с „даден ход” от преди месеци и по тях текат редовни съдебни заседания.
Съдът е дал ход на делата срещу Веселина Томова заведени от Недялко Недялков, според него заради „системни клеветнически статии в период от няколко години”, само че към този момент единствено доказаният клеветник е лицето Недялко Недялков.
Той осъден окончателно на три инстанции като клеветник, а и освен това вече си е платил иска от 10 000 лева, за който е осъден.
С решение № 1047 от 3 юни 2014 година Софийският апелативен съд потвърждава решението на Софийски градски съд по гр. дело 7607/2010, според което лицето Недялко Недялков е осъден за разпространяване на клеветнически твърдения.
Делото срещу Недялко Недялков е заведено от легендарния автор и водещ на „Всяка неделя”, заради авторска статия на Недялко Недялков във в. Труд озаглавена „Агент Димитър е зависим от „Октопода”.
Софийски градски съд осъжда лицето Недялко Недялков за разпространените позорни клеветнически твърдения в публикацията и уважава 6000 лева от предявения от Кеворк Кеворкян иск за 25 000 лева за претърпени неимуществени щети.
Софийски апелативен съд обаче, при обжалването от страна на Кеворк Кеворкян осъжда Недялко Недялков на още 4000 лева и така Недялков е осъден да заплати на Кеворкян 10 000 лева. Обжалването на Недялков не е уважено.
На 16 септември 2013 година Софийски апелативен съд издава изпълнителен лист, в който пише, че заради КЛЕВЕТНИЧЕСКИ ТВЪРДЕНИЯ НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ Е ОСЪДЕН ДА ЗАПЛАТИ 10 000 ЛЕВА НА КЕВОРК КЕВОРКЯН, заедно със законната лихва по тях, считано от 28 юни 2010 година.
Недялков обжалва пред Върховен касационен съд, който обаче като последна и окончателна инстанция със свое определение №194 от 7.02.2014 година НЕ ДОПУСКА касационно обжалване на въззивното решение на Софийски апелативен съд.
Опрелението е окончателно и не подлежи на обжалване.
В определението на ВКС пише, че: „е налице факта за извършване от страна на ответника /б.р. Недялко Недялков/ публично разгласяване, чрез средствата за масова информация, на клеветнически твърдения/на позорни обстоятелства за ищеца /б.р. Кеворк Кеворкян/, чиято истинност не е установена по делото.”
Клеветникът – Недялко Недялков може да бъде окачествен като човекът, който е „законодателят на клеветническата деятелност в България”.
Като издател на вестниците „Контра” и „Шок”, които години наред удряха дъното на оклеветяването, Недялко Недялков омърси и омерзи огромен брой популярни личности в страната. Сега обаче Клеветникът – Недялко Недялков се изживява като „журналистически авторитет”, раздава „морални”оценки за журналисти и съди АФЕРА, заради това, че е възроптала срещу отвратителните лъжи писани в жълтата му агенция „Пик“, че е нарекла Недялков „кюфте”, и че е разкрила издателските му връзки с Алексей Петров.
Години наред именно жълтите вестници „Контра” и „Шок”, издавани от Недялко Недялков го хранеха с публикуваните мерзости от типа на: „Мариус Куркински болен от спин”, „Волен Сидеров онанира на опашка”…
Нямаше известно лице, което да не е унизено до крайна степен от този издател.
Една от публикациите, заради която Недялков съди АФЕРА е острата ни реакция, за мерзката истерия раздухана от жълтия сайт „Пик” в деня на смъртта на варненския митрополит – че дядо Кирил бил убит…
Клеветникът – Недялко Недялков капитализира по един невъобразим начин за българската медийна среда клеветническите издания. Той ги продаде за милиони левове, получените милиони държеше в банката на Цветан Василев КТБ и взимаше тлъсти лихви, като успя да спаси част от тях преди затварянето на банката.
Довчера Клеветникът – Недялко Недялков ругаеше Пеевски, днес е приятел с него, довчера ругаеше Бойко Борисов, днес го толерира. Като иска да му се хареса на Бойко Борисов през „Пик“, Клеветникът – Недялко Недялков нека погледне какви мерзости се пишат в издавания от него вестник „Ретро”. Във в. „Ретро” наричат Бойко Борисов „мутра”, в „Пик” му взимат интервюта.
Довчера Клеветникът – Недялко Недялков се жалваше как Алексей Петров щял да го слага в багажника, после беше много близък с Алексей Петров. Ред е на Пеевски да си даде си направи изводите какво следва в отношенята им.
Само заради тези „прескочи кобили” един нормален съд би трябвало да си даде сметка с какъв човек си има работа.
След окончателната присъда срещу лицето Недялко Недялков, вече той официално може да бъде наричан „клеветник”.
НЕЗАВИСИМО, ЧЕ РАЗБИРАМЕ КОЛКО НЕУДОБНО И НЕПРИЯТНО ЩЕ Е ЗА НАКЛЕВЕТЕНИТЕ ОТ ЛИЦЕТО НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ КАТО ИЗДАТЕЛ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ, АФЕРА ЩЕ ОТПЕЧАТА НАЙ-СКАНДАЛНИТЕ МЕРЗОСТИ И ЛЪЖИ НА КЛЕВЕТНИКА – НЕДЯЛКОВ В ИЗДАВАНИТЕ ОТ НЕГО ВЕСТНИЦИ.
За да се знае и помни клеветникът Недялко Недялков.

Afera.bg

 

«