« Върни се назад Публикувано на 26.12.2014 / 15:16

НЕЗАБАВНО ДА СЕ ПОИСКАТ ОСТАВКИТЕ НА ВУЧКОВ И ЛАЗАРОВ! ЦЕЛИЯТ КАБИНЕТ БОРИСОВ 2, БАРАБАР С БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ, ДА СЕ НАТОВАРВАТ В „КАТАФАЛКАТА“ И ДА ТРЪГВАТ ПО КАЛНИЯ ПЪТ, ПО КОЙТО СЕ Е ОБЪРНАЛА „МАШИНАТА“. И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ ЦВЕТАНОВ, ЛАЗАРОВ И ПИСАНЧЕВ С ВАС!

kuki6НЕЗАБАВНО ДА СЕ ПОИСКАТ ОСТАВКИТЕ НА ВУЧКОВ И ЛАЗАРОВ! ПЕТКО ОТ ЛЯСКОВЕЦ, ПЕТКО СЕРТОВ… ЗАПОЧНАХА ДА СИ ИЗБИВАТ И СЛУЖИТЕЛИТЕ, ПУСКАЙКИ ГИ ПО „ПЪТЯ НА СМЪРТТА“.
ВУЧКОВ ЩЯЛ ДА ХОДИ В МБАЛ-БУРГАС, ЗА ДА ВИДЕЛ КАК СА ПОСТРАДАЛИТЕ ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ. АМИ КАК ДА СА, БЕ, МОЗЪК?! ПОСТРАДАЛИ СА! А ДРУГ Е МЪРТЪВ.

НАД 100 СЕМЕЙСТВА ОТ БЛИЗКИ И РОДНИНИ СА В ПАНИКА! ПОМРАЧИХТЕ ОТНОВО КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ, ИДИОТИ. НЕ В МБАЛ-БУРГАС, АМИ ЦЕЛИЯТ КАБИНЕТ БОРИСОВ 2, БАРАБАР С БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ, ДА СЕ НАТОВАРВАТ В „КАТАФАЛКАТА“ И ДА ТРЪГВАТ ПО КАЛНИЯ ПЪТ, ПО КОЙТО СЕ Е ОБЪРНАЛА „МАШИНАТА“. И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ ЦВЕТАНОВ, ЛАЗАРОВ И ПИСАНЧЕВ С ВАС!

Стоян Тончев

Бележка на АФЕРА: Някаква синдикална формация към МВР пише сърцераздирателни декларации „Прости, Асене, не можахме да го предотвратим!“ и иска ЧАСТИЧНИ оставки на ЧАСТ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА МВР. А БЕ, СИНДИКАЛИСТИ, ВИЕ МЪЖЕ ЛИ СТЕ ИЛИ МИШКИ – УТРЕ ВИЕ ЩЕ СТАНЕТЕ НА РЕШЕТО В НЯКОЙ ЛЯСКОВЕЦ, УТРЕ ВАС КАТО СЕРТОВ ЩЕ ВИ ОБЯВЯТ ЗА „КУРВАРИ“, УТРЕ ВИЕ ЩЕ УМРЕТЕ, НАВРЕНИ КАТО САРДЕЛИ В КАМИОН!

«