« Върни се назад Публикувано на 31.10.2014 / 23:59

Не можело да се празнува Хелоуин, обаче Хелоуин може да състави кабинет. Аре, кажи ми, тия от Църквата как я виждат тая работа?

Тиква правителствоАктуалната обстановка, видяна през погледа на култовия автор Георги Дренчев:

Единственото, което се случи днес с „Цветното дело” /б.р. оправдаването на Асен Генов/ е, че авторитетът на съдебната система вече е по-нисък от рейтинга на Цветанов.

Правосъдието се пребоядиса.

След днешното решение на независимият български съд, явно реформиран от Христо Иванов, бих желал, в краткото време на български гражданин, да имам възможност да съдя и да бъда съден от европейски съд, благодаря.

Кога немски говедар от Елзас, щеше да обара софийската кметица от Самоков, ако не беше обединена Европа!

Делян Пеевски е закупил названието Глобул и е подал молба до съда, за смяна на името си. Той желае да се казва Глобул Пеевски.

Тая година, денят на народните будители и задушница съвпадат.
Нещо смело да каже некой!

Влязъл Жозеф Дол в стаята на Герп и казал:
– браво, много хубаво сте се маскирали за Хелоуин :)))))

Не е важно във вашето селище, да имате ток и вода, това са отживелици, продемократично и проевропейско е, да имате фитнес на открито.

Доставките на газ паднали с 2 млн. кубика на ден, но Щоноф заяви, че ще предложат на всеки абонат на Булгаргаз, по три НD канала безплатно и един за възрастни.

Тичайте, мили ми, евроатлантици, да докоснете Дол, инак няма да ви броят за пост, кретенчета европейски.

Казвайте кога са изборите и кой е орешарски 2, стига с тоя лош цирк!

Знаете ли, какво е общото между всички кандидати, желаещи да управляват изтерзаната територия България? Те се натискат да похарчат едни пари и се препират, кой ще го направи по – умно и по- добре, но никой от тях не може да ги изкара, да ги спечели за нас, а това е единственото, от което имаме нужда сега.

Не можело да се празнува Хелоуин, обаче Хелоуин може да състави кабинет. Аре, кажи ми, тия от Църквата как я виждат тая работа?

Как е правилно, Оманския Фонд, или Отоманския Фонд?

Георги ДренчевГеорги Дренчев
Колаж: Иво Ангелов, „Сила”

«