« Върни се назад Публикувано на 11.12.2014 / 12:48

Никаква новина не е, че Бареков пак обръща палачинката. Хак ти е, Борисов, хак ти е заради „врътките“ с Д.П. и страха от Ахмед Доган.

Пеевски и БарековАло, Борисов, що стана?! Бареков пак обърна палачинката, хак ти е, Борисов, остава да се надяваш на фарс…
„Това правителство бе създадено да върне Борисов на премиерския пост и да се овластят партии, които нямат нужния капацитет и експертност. ИСКАМ ОСТАВКАТА НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО, не мога да дам толеранс от 100 дни. То прие бюджет на мизерията и нищетата, който не гарантира реформи в нито един сектор.“, отсече Николай Бареков в интервю за БНР.

В бюджета нищо не е, както трябва. Няма сектор, който да е добър. Този бюджет не гарантира реформи. Той ще остави България на дъното. Аз бих започнал от разчет какви реформи са нужни, след това да се направи разчет колко средства ще изискват. Но до момента няма такъв разговор сред политическия елит.“, ниже ги „експертът“ Бареков.
Европейският политик, ех, Бареков протръбява в стил „Гоце“, който му беше любимец едно време, че България можела да изпадне в енергийна изолация, заради зависимостта на доставките си от Русия. Николай Бареков зове гръмовно правителството спешно да потърси алтернативни варианти за доставка на газ.
Борисов, одма подавай оставка. Попълвай обходния лист и въвеждай в премиерския кабинет приятелчето си, малииии, каква гавра от Дудука, защото ще бъде министър-председател като „слънце“, а Делян Пеевски за него ще е като цялата вселена. Никаква новина не е, че Бареков пак обръща палачинката. Хак ти е, Борисов, хак ти е заради „врътките“ с Д.П. и страха от Ахмед Доган.

www.bgsniper.com

«