« Върни се назад Публикувано на 11.03.2014 / 8:51

„НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ” – ЖИВОТЪТ НА ДЕТЕЛИН ДАЛАКЛИЕВ ИЗЛЕЗЕ В КНИГА

 

„Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев“ се казва книгата, която описва живота на световния шампион по бокс от Милано 2009. Автор и издател на проекта е журналистът Георги Стоянов. Повече от година той събирал, записвал и обработвал живота на големия български спортист.

Книгата може да бъде поръчана от официалната страница на Детелин Далаклиев във Фейсбук: https://www.facebook.com/pages/Detelin-Dalakliev/237062117317?fref=ts , където ще се открие и допълнителна информация за местата, на които ще се продава. Поръчки може да се правят и на телефон 0885 91 30 91. Бонус за читателите ще е и това, че всяка една книга ще е лично подписана от Детелин Далаклиев и автора. Цената й е 12 лева. Партньор в начинанието е реномираната плевенска фирма „Крез“.

Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев” ще ви покаже истинската история на големия български спортист: първите му стъпки в бокса; нелекия път до титлата в Милано и до това българският химн да звучи в негова чест; моментите на безпомощност и разочарование; моментите на радост; любимите му мачове; любимите му хора. С тази книга Детелин не завършва своя спортен път. Не. Бъдете сигурни в това. Това е неговият живот. Неговата истина. И вярвам, че тази книга показва само неговия първи рунд.“, казва Георги Стоянов.

Той се вдъхновил за книгата от множеството подобни проекти за редица действащи спортисти от целия свят. „България е създала много шампиони и всеки един от тях заслужава да разказва за живота си. Историята на Детелин е наистина вдъхновяваща и си заслужава да бъде прочетена. Надявам се да има повече такива книги.“, добавя авторът, който има зад гърба си и две други книги.

В „Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев“ световният шампион разказва за всичко от живота си до този момент, като не е пропуснат и допира му с политиката, за който разкрива много неизказани истини. Любопитни разкази и разкрития съпътстват всеки един от житейските епизоди, които са описани в книгата.

Afera.bg

«