« Върни се назад Публикувано на 20.08.2014 / 12:50

Новият областен управител на Варна – човек на ГЕРБ кръга „При тъста”

FUK„Връзката“ между Стоян Пасев, новият областен управител на Варна, и кмета на града, Иван Портних, минавала през емблематичния кръг „При тъста“, твърдят осведомени, свързани със спецслужбите, но изкушени и в политическите интриги и преплетки. Гербаджиите вече потривали, научаваме, ръчички, защото смятали, че под фалшивия флаг – „човек на азбукарите“, Пасев никак няма да бъде зле настроен към тях по време на предизборната кампания.

Видни активисти и кандидат-депутати на АБВ-Варна тутакси алармирали Румен Петков за издънката. Близък на Добромир Джиков дори звънил на пожар на Георги Първанов. Знакови бесепари злорадстват много яко. „Азбукарите ще се сдавят на сбирката в сряда вечерта, когато ще редят като за последно листата. Бизнесмен, обещал да налее мангизи в кампанията, не иска да чуе за Добчо Джиков. Бесен е и за прилапването на областния от гербаджиите“.
Наточени гербери вече поставяли въпроса за отстраняването Николай Калчев, шеф на ОД МВР-Варна, изписван от запознати и като „Пуйчето“. Николай Калчев уж бил нареден за „отсвирване“, защото го свързвали с довереници на изборджийска емблема като Делян Пеевски. Тодор Иванов, известен като протеже на Цветан Цветанов и сътрудник на кмета, се надявал да го върнат като директор на ОД МВР-Варна. Да видим. Залозите се качват.

www.bgsniper.com
Бележка на АФЕРА: АБВ и ГЕРБ, разбирай Борисов и Първанов, винаги са били в задушевни отношения. Що се отнася до „Пуйчето”, ТО отдавна трябваше да бъде шутирано, но поради факта, че „Очилата”, който взе 200 бона за охрана по време на евроизборите откъм ДПС и в същото време се буташе около „Дъбчето”, кадрува ОД на МВР – Варна, трагедията на прислужника на БОСТАНА Цветлин Йовчев лъсна катастрофално.
Варненската МВР вече е така разбита след „кадрите” на „библиотекаря” на БОСТАН Цветлин Йовчев – „Чавката”/”Барби” и „Пуйчето“, че никой свестен няма да пожелае да стане шеф на Дирекцията. А „Пуйчето” е удобен и на ГЕРБ, и на ДПС, и на АБВ. Дори и да го сменят, на негово място ще сложат поредния „пеевски”.

 

«