« Върни се назад Публикувано на 19.03.2014 / 21:48

НОВ ЖОКЕР ОТ ЛЯСКОВЕЦ: СТРЕЛЕЦЪТ ПЕТКО БИЛ ВИДЯЛ „СТРАШНИ НЕЩА”, РАБОТЕЙКИ В СКЛАДОВЕ НА „АПТЕЧНО” И СЕ БОЯЛ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ УБИТ ОТ ПОЛИЦАИ!

 

Благодаря на екипа на АФЕРА за смелите и безпристрастни публикации, журналистическа етика и смелост. Ако искате още жокери за кървавата операция в Лясковец ето ги:

По данни на майката, Петко е работил в „Аптечно управление” във Велико Търново в складовете, а на всички нас ни е добре известно, че износа на лекарства върви успоредно с износа на наркотици. Какво знае, какво е видял, с какъв бизнес се е занимавал, остава загадка. Но по данни на негови познати, той е споделял, че е заплашван, че ще бъде убит от полицаи , защото научил и видял страшни неща…От тогава е останал без работа и е започнал системна подготовка да защити живота си!

В този случай възниква фундаменталния въпрос – какво е правил личният бодигард и приятел на „белия генерал“там, с каква цел е задължил полицаите да снимат и влизат в контакт с него?

Какво са го питали и какво са му казали? Защо е започнала стрелба с халосни патрони – за да го предизвикат да излезе навън на терасите и да бъде ликвидиран ли? Какво толкова важно и опасно за неговия живот е научил, че е психясал от стреса? Кои са били децата изпратени да го дразнят? Чии деца са счупили прозореца му?

Иван Чеха

 

«