« Върни се назад Публикувано на 25.02.2014 / 23:14

НЯМА КАК ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ДА НЕ СТАНЕ СИМПАТИЧЕН, ЩОМ СРЕЩУ НЕГО ВРЕЩЯТ АНТОАНЕТА ЦОНЕВА И АСЕН ГЕНОВ

 

„Красивите”, „умните” и „интелигентните” днес цял ден мааха гащи по телевизии и медии, зомбирани от собствената си значимост, че подали при главния прокурор Сотир Цацаров купища изрезки от вестници, наречени от тях сигнал за „организирана престъпна група Пеевски – Василев – Бареков”. Който е следил изумителната им изява в твефира, няма как да не е стигнал до извода, че в сравнение с тях Делян Пеевски направо си е умилително симпатичен.

Антоанета Цонева, Асен Генов и някакво друго лице, се надпреварваха да обясняват какво точно са искали да направят, но изобщо не им се получи. Смешни в измисления си революционизъм, плоски в липсата на каквито и да е аргументи, жалки в ролята, за която са цанени.

Когато в една война, каквато си припознал, че водиш, извадиш на предна фронтова линия лица като Генов и Цонева, или трябва да си балетист от миманса, а не воин, или да си ошашавен от „бело”-то на Вожда.

С вестникарски дописки да бориш Пеевски и да квичиш, че това било „организирана престъпна група”, а да мълчиш за „групировката” на Бойко Борисов и Цветан Цветанов и нарко-мулетата им, си е чист автогол.

„Тоя пич взе да ми харесва…”, бе синтезираната оценка за Пеевски на онези, които коментират в социалните мрежи, след като Антоанета Цонева и Асен Генов с блеснали погледи решиха да се впишат във филма „Един пробит долар”.

С цялата си какофония те предизвикаха още по-големи симпатии към Пеевски, който пък в прав текст им го зачука: „Няма да ме спрете. Ще стигна докрай. Ще изнеса всички данни за тези кръгове, няма да оставя нищо скрито-покрито. Виждам страха и паниката им и това ми носи удовлетворение, че съм на пръв път. Ще кажа и още нещо – гледам ги сега как всички тичат пред вятъра и обясняват кой с кого се е срещал, за какво се е срещал… Тези обяснения будят в мен само усмивка. Показват ясно какво имат да крият. Росен Плевнелиев трябва да има памет как е станал президент. Пореден жалък опит на кръга „Капитал“ и на техните благодетели от ГЕРБ за моето дискредитиране. Всичко това са лъжи и дори се радвам, че ги пращат за проверка. Така най-после ще лъсне истинската същност на кръга „Капитал“, ще лъсне истината за долната кампания, която от години тече срещу мен и семейството ми. Всичко това се прави, защото медиите на семейството ми разследват президента Плевнелиев и кръга „Капитал“. Сега тяхната поредна провокация ме стимулира да доведа тази мисия докрай. Ще видите скоро истината за хората, които са ръководили държавата. Едно искам да им кажа – няма да ме спрете, ще стигна докрай“.

Когато АФЕРА написа, че Лютви Местан подаде брилянтен пас на Пеевски, карайки го да проговори и да каже всичко докрай, Ивет Добромирова пишеше налудничави постове във Фейсбук, че е фехтовачка и че иска да бъде забранена Олимпиадата.

Кофти армия извади Прокопиев, Борисов, Цветанов, Плевнелиев и Сорос.

С такива „войници” ще стигнат още по-далеч от ралито „Париж – Дакар”.

Каква ще е следващата им поръсена с „бело” дестинация – ще е работа на Делян Пеевски.

Да им е честито.

Afera.bg

«