« Върни се назад Публикувано на 16.05.2023 / 15:29

ПЕПИ ЕВРОТО, НАХЛУЗИЛ ШАПКА „WAR/ ВОЙНА“ В ПИЦАРИЯТА СИ С 8 ВЪОРЪЖЕНИ ГАВАЗИ, СЕ КАНИ ДА „ЗАКЛЮЧИ“ ВСЕКИ, КОЙТО МУ СЕ ОПЪНЕ

Вчера АФЕРА написа, че Пепи Еврото е отлетял за Дубай, след като го засякохме предния ден на Летище София. Оказа се обаче, че е размислил и не е литнал за Дубай.

Днес „невидимия дрон“ на АФЕРА, засече Пепи Еврото на „Витошка“ в столицата в неговата пицария „La Plazzetta“, където продължава да се намира и в момента.

Пепи Еврото е твърде почерпен с шапка на главата с надпис WAR (Война) и седи в момента в центъра на София на „Витошка“ с 8 души тежко въоражена охрана.

Пепи Еврото пие в собствената си пицария, а отпред е паркиран Мерцедеса му S класа с номер СВ4895. Четирима гавази са вътре с него в пицарията и 4 -ма има отвън.

Отдалече се чуват виковете му как щял да „заключи“ всеки, който му се опъне. Трябва да припомним, че по – рано бизнесменът от сагата „8 те джуджета“ Илия Златанов написа, че лицето Борислав Сарафов е лично протеже и дясна ръка на Еврото. Двамата са изключително близки от години.

Източници на АФЕРА твърдят, че сред възможните “заговорници” срещу главния прокурор Иван Гешев изпъкват преди всичко 4 -ма души – Бойко Борисов, Борислав Сарафов, Петър Петров – Еврото и и и.д. шефът на КОНПИ Антон Славчев, с прякор “Тони Балкони”, бивш служител на ДАНС. През 2003 -2204 година „Тони Балкони“ пази дискотека като пазач срещу 50 лв., а после благодарение на съпругата си – кметица на Нови Искър от ГЕРБ влиза в ДАНС, където първо е в Правно-нормативна дирекция, а после в „Миграция“, докато ексшефът на ДАНС Недялко Недялков не го издига до Дирекция „Корупция“.

Също от свои източници АФЕРА научи, че Апелативният прокурор на София Радослав Димов е бил заплашван от Борислав Сарафов и Пепи Еврото, като са го карали да се присъедини към тяхната група за овладяване на държавата. В противен случай щели да го дискридитират.

Afera.bg

«