« Върни се назад Публикувано на 29.01.2014 / 20:41

ПЕТНОТО НА БОРИСОВ

 

„Между другото всекидневно си пиша във Фейсбук с много и най-различни хора, без да ги познавам.“, пишат пиарите на Борисов във Фейсбук от неговото име на неговата страница. Защото Борисов със сигурност не пише сам във Фейсбук и това личи както по правописа, така и по правоговора, който там е на светлинни години от неговите „винету“ умения. Бойко си пишел с най-различни хора във Фейсбук, ама дали на всички иска телефонните номера за да им звънне?! Или Фейсбук е „безобидния“ пиниз – да си уредиш среща с Петното и хората му, а ако стане засечка – ееее, в Мрежата е пълно с луди…Месеци наред промиващите мозъците телевизии и прокопиевите медии врещяха на тема „Петното“, сега мълчат като посрани.

Журналята, които зомбирано и със светнали очи се пенеха в измислената от тях телевизионна „революция“ на „интелигентните“ и „красивите“ за „нов морал“ и думичка не обелват за това, че техният фетиш „Боко“ раздава авансово 12 бона с опция 500 000 на някакъв криминален тип Бисер Петното, за да мъти „протести“, да ги агресира и да смачка Николай Бареков.

Де сте бе, антоанетки цоневи, паунчета, иветки, кришнари и вся остальная „морална“ компания, дето според мизата ту фалцетно пищяхте, ту тихо шепнехте – кой, кой, кой, кой….

Е кой? На ви го – Той!

Човекът от Банкя.

Който с цялото си нахалство е написал, уж той де, а всъщност платените му пиарчета: „НО ТОВА Е ПОСЛЕДНИЯТ ПЪТ, В КОЙТО СЕ ОБЯСНЯВАМ ПО КОМПРОМАТИ, СВЪРЗАНИ С ЛИЧНИЯ МИ ЖИВОТ И ДОМА МИ.“

Айде бе, „компромати“, свързани с „личния живот и дома ми“.

Разговора в Банкя, дето бе живо престъпление, в което лъснаха миризливите задници на прокурор Кокинов, министър и премиер, които редят дела и съдебната система, като че събират парсата от наказателна акция в „Люлин“, ли е „личен живот“?

Или това, че някакво Петно е уговаряно с крупна сума да взривява напрежение, да ескалира протести и да смачка Бареков – и това ли е „личен живот“?

Абе тоя „личен живот“ на Бойко Борисов, който когато му отърва се нарича опозиционен лидер, а когато лъсне целия във фекалии се прави, че не е от тука, да не би да е професионалния живот на една мутра?

Месеци наред промиващите мозъците телевизии и прокопиеви медии врещяха на тема „Петното“, сега мълчат като посрани. Аууу, Бисер Петното бил там, оууу Бисер Петното не бил там…

След като днес в. Галерия извади свидетелството на един от хората на Петното – Йордан Бонев, изведнъж настана тишина като… в тоалетната на Борисов. Йордан Бонев дори публично се застрахова, изричайки, че ако нещо оттук нататък му се случи – да се знае! – поръчал го е Бойко Борисов.

Представете си сега за миг, че не ставаше дума за Бойко Борисов, а за Станишев, Местан, Волен Сидеров, Делян Пеевски – каква денонощна вакханалия щеше да свисти от „националните“ телевизии! По списък щяха да ни облъчват ежечасно всякакви „демократични“ зомбита от нафталина, за да алармират как демокрацията е в опасност и как, видите ли, какви петна лъщят по осанката на правителството.

Да де, ама Борисов е дал кинтите!

И сега устите на „независимите“ телевизионни водещи са затъкнати като с вибратор.

Мълчи и прокуратурата. Колко великодушно! Българският данъкоплатец плаща ежеминутно с парите си на нагли лъжци, произведени от прокуратурата като „защитени свидетели“ от ранга на Светлин Иванов – Близнака, само и само да им върже зара на мръсните скалъпени „знакови дела“, а днес няма кой да направи „защитен свидетел“ Йордан Бонев, който в прав текст твърди, че Бойко Борисов плаща за мръсни поръчки и дори е убеден, че същият Бойко Борисов може и да го свитне, и предупреждава за това.

Бареков, който оповести първи, че има информация за среща между Борисов и Петното в къщата на експремиера в Банкя, призова да бъдат разпитани също служители на НСО, от които той е придобил информация.

Както е тръгнало, с темповете на ченгетата и прокуратурата, когато чуят името Борисов, нищо чудно докато излязат от диарията от шубе, един по един свидетелите на мерзката завера в Банкя „случайно“ да катастрофират, да изчезнат, да сбъркат пътя вместо към вратата, към терасата и да се /само/убият. А ако пратят Цоновски да разследва – всичко това го пишете сигурно.

В желанието си да се оневини, очевидно гузният Борисов влезе в обяснителен режим – точно както го направи след скандала със записите между него Първанов и Румен Петков, и сам се нахака, показвайки как не той, а Йордан Бонев му писал във Фейсбук.

Айде сега, всички вие пробвайте да пишете на Борисов и ще видим дали ще ви поиска телефоните за връзка.

Борисов така и не успя да схване, че в случая няма абсолютно никакво значение кой кого е търсил, а е важно, че си призна за подобен контакт, от което пък следва, че думите на Йордан Бонев не са тинтири – минтири.

Борисов обещал 500 000 за изпълнение на поръчката.

Като се има предвид, че това е само един епизод от епичната му война за връщане във властта, то има ли някоя институция, която да провери, аджеба, откъде има 500 000 Борисов само за една поръчка.

Защото сигурно е, че както се търси цаката на Бареков, така /ще/ се търси цаката и на всеки, който трябва да бъде „смачкан“.

„В момента, в който нови 3 милиарда лева излизат от джоба на българите, сме свидетели на поредния опит да се отклони вниманието на хората и да се измести темата чрез една очевидно месеци наред планирана поръчка.“, епистоларничи Борисов.

Борисов милиардите ги няма за нищо. Все са му в устата.

В устата на хората по улиците, а и сред медиите, отдавна обаче са онези 4 милиарда, за които се твърди, че са потънали в неговата пазва.

Петното на Борисов.

Afera.bg

Колаж: Ивайло Ангелов

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«