« Върни се назад Публикувано на 23.09.2014 / 19:42

ПОКАЗНО КАК СЕ ПИШЕ БЛИЗАЧЕСКА ДОПИСКА ЗА „СМЕЛИЯ ПРЕМИЕР” БОЙКО БОРИСОВ!

Бойко БорисовБез никакъв коментар публикуваме дописка на в. 24 часа, която е показно как се пише пропагандна дописка за лицето Бойко Методиев Борисов и как се пласира близостта на ГЕРБ и Реформаторския блок като бъдещи управляващи, ех…:
Първо в „24 часа“: Хилари Клинтън писа за Борисов в книга
Бойко Борисов е герой в мемоарната книга на Хилари Клинтън „Трудни решения“, научи „24 часа“.
Бившият държавен секретар и съпруга на 42-ия президент на САЩ споделя лична история от посещението си у нас преди 2 г.: „България бе надежден партньор в Афганистан и другите ни мисии. Въпреки това, когато посетих София през февруари 2012 г., премиерът Бойко Борисов бе видимо нервен. Предстоеше ни да обсъдим сериозни теми и се надявах, че по тях няма проблем. В края на краищата, бяхме съюзници“, спомня си Клинтън.
BOKO MEDIIТогава ненадейно Борисов казал: „Г-жо секретар, много се разтревожих, когато видях тв кадрите, в които слизате от самолета. Шефът на кабинета ми ме брифира, че когато косата ви е изпъната назад, сте в лошо настроение. Косата ми наистина беше прибрана назад в този момент (което може би будеше лоши спомени за агентите на КГБ и апаратчиците на комунистическата партия.) Погледнах обикновено смелия премиер, усмихнах се и му казах: „Просто ми отнема малко повече време да си оправя косата, отколкото на вас.“ Двамата се разсмели и провели продуктивна среща.
Програмите на ГЕРБ и Реформаторския блок в 17 секторни политики се покриват между 50 и 100%, установи междувременно сравнителен анализ на Института за дясна политика. Направил го екип начело с ексдепутата от ДСБ Нено Димов.
В областите финансова стабилност, енергетика, туризъм и земеделие програмите на потенциалните партньори се припокривали 90 на сто. Подобно сходство имало и в отбраната, административната реформа, културата, образованието и наука.
Най-слабо покритие (около 50%) имало в социалната политика, съдебната система.”
Afera.bg

Колаж: Фейсбук

 

«