« Върни се назад Публикувано на 01.05.2023 / 14:51

ПОСТАНОВКИ ОТ БОЛШОЙ ТЕАТЪР! ПИЯН ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР! „АТЕНТАНТ“ СРЕЩУ ГЕШЕВ? МОЛЯ ВИ СЕ, ПО-ЛЕКО С ПОСТАНОВКИТЕ, ЧЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ МОЖЕ И НЯКОЙ ДА СЕ САМОУБИЕ ОТ ТЪПОТИЯ!

Малееее!

bTV се посра от съспенс! Атентат! Взрив! Убиват главния прокурор!

Ама, споко, всички, КАКТО ВИНАГИ след поредни „убивания“, са живи, няма и пострадали!

Тъпоумна дръжка на микрофон от bTV даже не може да вдене и посоките – непрекъснато вика „нагоре пътя е затворен“, а той пътя е надолу, всъщност!

Иначе пласираната контролирана информация към слугинските медии е, че пред автомобил от екскорта на главния прокурор избухнало взривно устройство.

Веднага пласираха контролирано и че имало ранен служител на НСО, че да вземат акъла на населението, загряващо. Ама Гешев бил жив, уфффф, Слава на Бога!

Сега, ако питате, АФЕРА, мирише на такава гнила дърварска постановка от Болшой театър, че ум да ти зайде.

Първо, кой е знаел, апропо, че по тоя селски път ще се движи главния прокурор? Точно по тоя селски път, а?

Второ, защо, аджеба, никой не обажда колко точно е бил взрива като количество и мощност, а? Или още го мъдрят, че да изглежда подобаващо мощен? Тъй и тъй няма как да разберем от първа ръка колко ще да е, квото ни кажат, такова.

Трето, как така инцидента става около 11,30 часа и ЧАК ДВА ЧАСА ПО-КЪСНО! МВР започва да спира пътуващите надолу и нагоре автомобили по пътя, където е станал инцидента? Къде си бъркаха през тия два часа, в задника ли?

Четвърто, подобно избухнало устройство би трябвало да бъде задействано с дистанционно управление. Как тъй, аджеба, баш нефелската са го задействали, че така да избухне, че никой да не пострада, а?

Пето, два часа и половина след обявяване, че главният секретар на МВР ще даде брифинг в Бургас, той се яви пред камерите видимо пиян. И изрече такива невъобразими глупости, че се питаме защо го вдигнаха от масата в хотела на Кела, където обикновено се подвизава, като е в отпуск?

Апропо, някои може и да помнят, че подобен взрив бе съпътствал и Илия Павлов някога, и той оживя, щото си беше постановка.

Сега, че всички разбрахме, че има „заговор срещу държавата“ и че главният прокурор ще го убиват – разбрахме, че преди това дежурен пиниз бе Боко непрекъснато „да го убиват“, както и после и Пеевски също, ама, моля ви се, по-полека с тия постановки, че накрая от тъпотия някой наистина може да се самоубие!

Afera.bg

«