« Върни се назад Публикувано на 29.10.2014 / 22:12

ПОТРЕС! СЛУГИНАЖНА „ЖУРНАЛИСТИКА” – БЛИЗНАШКИ ДАВА ИНТЕРВЮ ЗА ГАДЖЕТО НА ПР-А СИ

БлизнашкиБългария е на номер 100 в Световната класация по свобода на медиите. Не, не и не, защото има медиен монопол, а защото медиите сами се подлагат да бъдат слуги. Поредното доказателство е интервюто, което служебният премиер Георги Близнашки даде за БНТ и Радио „София“, тази вечер. От името на БНТ интервюто взе Ася Методиева, водещ на сутрешния блок на държавната телевизия, която живее с Веселин Нинов, говорител на служебното правителство „Близнашки“ и служител на прессекретарията на Росен Плевнелиев.

АФЕРА няма въобще да коментира небивалиците, които Близнашки изговори във въпросния си монолог. АФЕРА обаче не приема данъкоплатците да плащат за удобни и договорени в семейното ложе между водеща и ПР „интервюта“.
АФЕРА пита – защо интервюто не беше взето от Петър Волгин или от Лили Маринкова, от Силвия Великова или от Таня Величкова… Тези имена споменаваме като талантливи критични журналисти, въпреки че те не работят в Радио „София“, а в „Хоризонт“. И слава Богу, не работят в БНТ. Оказа се, че БНТ е определила кой ще води интервюто с Близнашки.
СРАМ, Анкова!

Afera.bg

 

«