« Върни се назад Публикувано на 10.05.2023 / 17:39

ПРЕДСТОИ СМЪРТОНОСЕН УДАР! ГЕШЕВ ОТКАЗА ДА КЛЕКНЕ! БОРИСОВ ГО ПУСНА НА КУЧЕТАТА И АКТИВИРА САРАФОВ/ЦИ/ СЛЕД СДЕЛКА! ПРИТИСКАТ ГЕШЕВ ДА „ПОТЪНЕ В НЕВЕДЕНИЕ“, ТОЙ КАЗВА – НЕ! ТАЗИ ВОЙНА МОЖЕ ДА ОТПУШИ БЪЛГАРИЯ. УДРИ, ГЕШЕВ! „АФЕРА“ Е ЗАД ТЕБ!

След така наречения „атентат“ срещу главния прокурор Иван Гешев, който бе чиста инсценировка, без знанието на Гешев, с цел да бъде дискредитиран и притиснат Гешев, което като действие бе моментално проведено и лъсна от шефа на НСлС и негов заместник Борислав Сарафов, чрез нелепиците, които изрече, за което АФЕРА обстойно информира от първия ден на „атентата“, всички участници на страната на „инсценировката“ лъснаха един по един.

АФЕРА на втория ден конкретно и ясно посочи КОИ лица имат изгода от така наречения „атентат“ и КОИ на практика „сготвиха“ Гешев.  Два дни по-късно Борислав Сарафов се освети с писмото си, с което обяви война на шефа си – главния прокурор, изкарвайки себе си „чист в името на „честа на пагона“.

АФЕРА написа и че главният прокурор е до 15 май т.г. в САЩ. А докато е там „сарафовци“ неистово бързат да осъществят пъкления план, за който са цанени.

Сега е ред АФЕРА да оповести ИСТИНАТА ЗА ТОВА КОЙ ТОЧНО И ЗАЩО „СГОТВИ“ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ, И КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА ОТТУК НАТАТЪК!

Информацията на АФЕРА е базирана не само от „невидимия дрон“ на АФЕРА, но и от железо-бетонни високопоставени източници, които имаме като партньори от чужди спец. служби.

Бойко Методиев Борисов, популярен в държавата ни като Боко Тиквата, за пореден път надупвайки се пред американски знакови лица, е предал на кучетата главния прокурор Иван Гешев.

От него е поискано и посочено – да предложи Мария Габриел за министър председател, като условието е било категорично: „Тебе да те няма никъде!“. Сделката е включвала и Борисов да подложи и предаде Гешев на кучетата, като за целта да активира Борислав Сарафов /човек на Борисов/, неговият заместник, като на Борислав Сарафов да бъде обещано да стане следващ главен прокурор.

На главния прокурор Иван Гешев е било предложено да си отиде „мирно и тихо“ и „да потъне в неведение“.

Главният прокурор Иван Гешев обаче е отказал и е казал: „Не!“.

Бързането за осъществяването на пъклената Схема на Борисов, Сарафов и Сарафовци, включва и утре провеждане на извънредно заседание на ВСС.

Бързането е трескаво, включително и с активиране на определени лица още от два дни назад – да дават подкрепа за Сарафов и да подканят Гешев сам да си тръгне. Като така обслужват интересите на Боко Тиквата.

Американците са поставили условие и на Боко Тиквата „фирмите на донорите му да изчезнат“, т.е. знайни и незнайни „Касички“ да ги няма. Засега не е конкретно отработено как тези „донори“ ще „изчезнат“ и дали това ще стане чрез нови списъци.

ВОЙНАТА Е В ХОД! И ТАЗИ ВОЙНА НЕ ВКЛЮЧВА ЕДИНСТВЕНО „ГЕШЕВ – САРАФОВ“, А МОЩНИ КРЪГОВЕ ОТ ЕДНАТА И ДРУГАТА СТРАНА. ТАЗИ ВОЙНА ОБАЧЕ Е ДОБРА ЗА ДЪРЖАВАТА, ЗАЩОТО САМО ПОКРАЙ НЕЯ МОЖЕ ДА СЕ ОТПУШИ ИСТИНСКАТА БОРБА С КОРУПЦИЯТА ПО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ, КОЯТО ДО ТОЗИ МОМЕНТ БЕ НА СТЕНДБАЙ.

Фактът, че Гешев не кляка, означава, че идват смъртоносни удари за ЗНАКОВИ ЛИЦА!

АФЕРА“ е наясно с всички процеси, които текат засега в сянка, но няма да изнесе цялата информация, която има, за да не осуети онова, което предстои да се случва.

И тъй като, винаги сме били честни с читателите си, АФЕРА заявява, че в тази война е на страната на Гешев, ако удържи, ако покаже характер, и ако ЗАСТАНЕ ОТ УПОР на мръсния, долен и продажен натиск на който е подложен.

Удри, Гешев! АФЕРА е зад теб!

Друг ход нямаш.

Притиснаха те до стената тези, които АФЕРА ти посочи от първия ден на така наречената „инсценировка“. За да те премахнат и за да не пречиш на мръснишките им планове да доокрадат държавата.

В тази мръсна игра Симбиозата между Борисов и Радев е нагледна и чрез крадливите им кохорти „пътя на копринката“ и „пътя на боко тиквата“.

Имаш уникалния шанс, Гешев, да ги приключиш!

В името на България.

Веселина Томова

«