« Върни се назад Публикувано на 01.09.2014 / 8:36

ПУСКАТ ТАЕН ЗАПИС „КОЧАН 2”. „ВЯРА ИМАМ САМО НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА НА ТОЗИ ЕТАП” – ПИШЕ ИНФОРМИРАН, СЛЕД НЯКОЛКО ЧАСА ИНФОТО И СНИМКА СА СВАЛЕНИ

ТАЕН ЗАПИС „КОЧАН 2”. В редакцията на АФЕРА се получи следния текст, който публикуваме дословно:
Таен запис тип „Кочан 2“ излиза наяве
Лентата тръгва в Биволъ и АФЕРА на 26-ти септември.
Жална им майка на двете братски партии ДПС и ГЕРБ. Тази касета ще покаже на всички българи какво всъщност се крие зад задкулисието между Бай Местан и Бат Бойко. Вяра имам само на Веселина Томова на този етап“. Тази текстова част и снимка се появяват за няколко часа във форума на голяма фейсбук група, а след това е свалена от автора с ник нейм Thor.
На записа се вижда вътрешно събрание на ДПС в провинцията. От него става ясно, че е имало поне още 4 срещи между Бойко Борисов и Лютви Местан, на които са присъстали и група столични интелектуалци от обкръжението на Радан Кънев. Там Местан оборва тезите на т.нар. десничари и определя няколко от кандидатите за депутатските листи на РБ. Това е само част от записа, има и втора част, тя включва действията и схемите на Касим Дал с хора от ДПС, с които още поддържа контакти.”
АФЕРА няма никакви притеснения да прослуша този запис, да провери автентичността му и да го публикува.
Даваме си сметка как оттук нататък службите, на които сме най-любими, ще си скъсат шортите, наколенките и всички останали части на тялото да засилят контрола на който сме обекти, но както пише горе под АФЕРА – Този живот е за смелите.
Afera.bg

«