« Върни се назад Публикувано на 29.01.2019 / 10:40

РАДЕВ, ПАЗИ СЕ ОТ ЛЕПКИТЕ БЕСЕПАРСКИ! БЯГАЙ ОТ ТИЯ ТИПОВЕ! АКО И ТОЯ ПЪТ ОТЗАД ДУМИТЕ ТИ ИЗСКОЧАТ „НАДГРАЖДАЩИ“ „ГЕРДЖИКОВЦИ“, ПРИКЛЮЧЕН СИ!

,кристиян вигенинАми вижте…, вижте…, вижте, ами… – Кристиян Вигенин. Не се научиха бе, с това „вижте“. Чуеш ли някой „политик“ да ти говори с „вижте“, загасяй телевизора! Тоя тип обаче го изчакахме малко, колкото да чуем – мъна, мъна, мъ…, мъ, мъна, мъна, мъ…

Президентът заставал зад нов проект, ама туй въобще не означавало, че тоя нов проект нямало да си партнира с БСП, конфликт нямало, възгледите на президента съвпадали с тия на БСП, ама това, че искал нов проект не значело, че БСП и новия проект нямало да са си биз бизе…

Радев, пази се лепките бесепарски! На тия добре, че Боко, Цацата и Пеевски им вдигнаха топката с Елена Йончева, че да консолидират остатъците от раздробената си партия, която корнела доведе до „Рога и копита“. А Боко „вдигна топката“, защото се нуждае от БСП на корнела, те са като скачени съдове.

Сега се залепят към това, което корнела така и не изрече, а го изрече ти, защото корнела плещи рецитации за „визии“ от които да ти се доповръща, като в същото време знаково гласува с герб, когато и налага СИМБИОЗАТА.

Залепят се, защото искат да изсмучат от твоето одобрение. Впрочем, добре беше, че им напомни, че не само Елена Йончева е пресирана от Хунтата, защото бсп на корнела се сеща за репресии само тогава, когато мачкат пертийците корнелови.

Опичай си акъла, Радев! Досега я караше „две напред – една назад“. От вчера вече нямаш право и на сантиметър назад. И внимавай с данайците, както и хабилитираните „нови“ лица! Бсп корнелова вече ти скроиха шапката още снощи, като техен виден представител ти набута Соломон Паси като „новото“ знаково лице на всеослушание.

Бягай от тия типове, Радев! Бягай! Защото са готови да свалят самолета ти, както досега осраха всичко, до което се допрат.

Шансът ти е един! Безкомпромисно, брутално ясно и безпощадно към цялата СИМБИОЗА, без да се комплексираш от тия мазници, дето са те налазили.

Ако и тоя път отзад думите ти изскочат „надграждащи“ „герджиковци“, приключен си!

Веселина Томова

«