« Върни се назад Публикувано на 02.04.2023 / 12:28

РЕЗИЛ! КАК МВР – ИДИОТ ДЕМЕРДЖИЕВ НА РАДЕВ ВОДИ „БОРБА“ С КУПЕНИЯ ВОТ! ЗАДЪРЖАХА УЧИТЕЛ СЪС СПИСЪК И ПАРИ …, АМА ЗА ЕКСКУРЗИЯ НА УЧЕНИЦИ! КУП БЕЗСМИСЛЕНИ „АКЦИИ“ БЕЗ НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТ!

Има задържани 114 човека до вчера, до края на деня. Има образувани 133 досъдебни производства. Това е, по отношение на досъдебните производства, 100% повече спрямо предходните избори. По отношение на задържаните е над 50% повече. Прогнозите се оправдават – повече са опитите да се манипулира вотът, но, както обещах, по-активна е и работата на полицията“. Тъй рече Демерджийката, дето още е вътрешен министър на Копринката. 

Цял месец безсмислени показни акции на полицията, разходки на обичайния крими-контингент до РУ в цялата страна, без никакви реални доказателства за купен вот. Призна го още преди седмица лично Демерджийката, като призна, че не купуването на гласове е проблем, а т.нар. корпоративен вот.

Хайде сега АФЕРА да ви открехне за каква „борба“ с купения вот иде реч.

Демерджийката ще признае ли публично, че преди две седмици в Пловдивско се е стигнало да невиждан резил. Местни фуражки, за да се натегнат на началника, който щял да посети Областната дирекция на МВР в Пловдив, вилаета на „пътя на копринката“ на Радев, прибрали учител, защото в него бил открит списък с имена и посочени суми.

И какво се оказва ли? 

Списъкът на учителя е подготвен за ученическа екскурзия преди пролетната ваканция. Посочените имена са на родителите на съответните ученици и парите, които са предплатили за екскурзията.

Нека видим сега „МВР Пикчърс“ на Демерджийката ще признае ли за този чутовен гаф.

Хайде, мисирки, намерете пловдивския даскал, който е бил унизен, ако ви стиска, де. 

Afera.bg

«