« Върни се назад Публикувано на 30.11.2014 / 19:32

Симеонов, „нивото” ти е евтинджос!

Валери Симеонов„Патриотинът” Валери Симеонов, който иначе е кабелар, освен че се намърда в парламента, коментира с типичния си нагъл маниер напускането на парламентарната група на Патриотичния фронт от Велизар Енчев пред Агенция Блиц така:

Велизар Енчев ме освободи от задължението да го изключа от Патриотичния фронт, дори съм благодарен за постъпката му. Щом подписва в ефир декларацията – е ясно за какво става въпрос. Доволен съм от постъпката на Енчев, по-добре сам да напусне, така ме освободи от неприятното задължение да разглеждаме поведението му. Той има едно наказание за неетично и неколегиално отношение, така че сега трябваше да го изключим. Благодарен съм му, че напусна. Не ми се пада на нивото на моя доскорошен служител Енчев да му коментирам глупостите. Чувствам се като един изключително освободен човек. Въобще не ме интересува какво ще бъде поведението му оттук нататък, да прави каквото иска”.
Който не се е докосвал до лицето Валери Симеонов, той не познава селско-мегданския му „стил” и „ниво” на поведение. Онези, които са работили в СКАТ са пределно наясно що за „независим” „профи” е Симеонов.
Точно Валери Симеонов да говори за „ниво” в сравнение с Велизар Енчев, е все едно овчар да го пуснат на прием в Бъкингамския дворец.
Валери Симеонов, който демонстрира простовато, да не употребим по-силна дума, поведение, който парвенюшки се изживява като някакво копи-пейст от Банкя, и който като бакалия представя сделки като „програми”, си въобразява, че може да уязви по някакъв начин Велизар Енчев.
Симеонов е толкова евтинджос, че е необходимо само да зърне в социалните мрежи, за да вдене, че и три живота напред да има никога повече няма да се види като депутат.
Само наивниците и слепите не разбраха още преди години, че Валери Симеонов бе чиста скрита патерица на Бойко Борисов и сие. И не само на тях. Дълъг е списъка на „тарикатлъка“.

Afera.bg

«