« Върни се назад Публикувано на 28.08.2014 / 16:02

СКАНДАЛ! БОЙКО БОРИСОВ ПРИЗНА, ЧЕ КАДРУВА В КАБИНЕТА „БЛИЗНАШКИ”!

Бойко Борисов и ГалактионБойко Борисов кадрува в служебното правителство на Георги Близнашки, назначено от президента Росен Плевнелиев. „Много ти благодаря за Румен Райков“ (новия-стар директор на ВиК – Стара Загора) с тези думи негово светейшество Старозагорският митрополит Галактион прегърна бившия премиер Бойко Борисов и го разцелува. От своя страна лидерът на ГЕРБ отвърна: „Нали ти казах в първия ден, първото нещо“, отговори Борисов с широка усмивка. „И така ще продължим всепобедно“ – пожела Галактион на Борисов., информира Агенция БГНЕС.

Размяната на любезности и благодарности между старозагорския митрополит Галактион и Бойко Борисов се разигра днес в Казанлък, предава БГНЕС.
Сагата с директорите на държавното дружество не е от скоро. Румен Райков бе на поста дълги години, той бе назначен от Асен Гагаузов през 2006 година, но бе сменен от правителството на Орешарски с довод, че не се справя със задълженията и е довел дружеството до финансов колапс. На стола му седна инж. Радостин Миланов, бивш общински съветник от Павел баня. Преди месец обаче най-неочаквано той бе освободен и начело на старозагорското дружество застана 34-годишният Мирослав Желев. След няколко дневен престой, той също бе заменен. Със заповед на служебния министър на регионалното развитие и вицепремиер Екатерина Захариева инж. Райков отново пое ръководството на водното дружество. Именно заради тази рокада днес Митрополит Галактион благодари на Борисов. Не са тайна за никой в Града на липите близостта на Райков с Галактион.
Afera.bg

«