« Върни се назад Публикувано на 23.02.2014 / 19:30

СКАНДАЛ! ШЕФЪТ НА ВАРНЕНСКАТА ДИРЕКЦИЯ НА МВР КАДРУВА БЕЗУМНО, ЗА ДА УГОДИ НА ПРИЯТЕЛКАТА СИ „БАРБИ”.

 

Нина Г., известна като „Барби”, кадрува в ОД на МВР – Варна, разчитайки на близостта си с шефа на варненската вътрешна дирекция на МВР – Чавдар Нанков, с който заедно „борят престъпността” преди време във Второ районно управление в морската столица.

 Последният пример за безумното кадруване на Чавдар Нанков, известен като „Чавката” или „Барби” е драстичен, разкри АФЕРА.

През миналата година общинската комисия за борба с трафика на хора и детска престъпност дарява целево на варненската полиция освен обичайните консумативи и канцеларски материали, и три лаптопа, предназначени за служители на МВР, отговарящи за детската престъпност. Лаптопите са разпределени от началника на група в сектор „Криминална полиция” при ОД на МВР – Варна, като единият от лаптопите остава в сектора, а другите два са предоставени на служители на районни управления, отговарящи за детската престъпност, но не и на Второ РУП, където се подвизава приятелката на Чавдар Нанков – „Барби”.

Бясна от този факт, Нина Г. – „Барби”, която към момента на раздаването преносимите компютри е била в отпуск и затова не получава лаптоп, влиза при директора на вътрешната дирекция Чавдар Нанков – „Чавката” и завърта старохтна интрига с въпросния началник група, имащ основна роля в разпределението на лаптопите, в резултат на което при преструктурирането на отдел „Противовдействие на престъпността” в края на миналата година, същият е изпратен в Трето РУП на същата длъжност. По този начин Чавката задоволява накърненото честолюбие и „его” на фаворизираната от него по /не/обясними причини служинелка на Второ РУП – Варна.

Пред подчинени директорът на ОД на МВР – Варна Чавдар Нанков е стигнал до фазата, в която е изрекъл: „На мен кадърни началници сектори не ми трябват, аз мога сам да управлявам!”.

Afera.bg

«