« Върни се назад Публикувано на 10.09.2014 / 21:34

СКАНДАЛ! ШЕФЪТ НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ” ИЗНАСЯ КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ!

Валентин Тренев ЕбатиШефът на „Вътрешна сигурност” в МВР за цяла Северна България, базиран в ОД на МВР – Варна – Валентин Тренев, известен със звучния си прякор „Ебати”, е нагазил здраво лука по случая със скалъпеното дело срещу ченгето от Варна Пламен Илиев, за което АФЕРА подробно информира: „Делото срещу спецченге скалъпено от „МВР-Ебати”, заради флашки с видеозаписи, разкриващи корупция на политици, висши полицаи и магистрати!”

АФЕРА разкри, че по делото срещу полицая Павел Илиев са правени шокиращи безобразия, както и че шефът на „Вътрешна сигурност” Валентин Тренев – Ебати е изнесъл класифицирана информация по разработката и следственото дело към цивилни лица.
Тренев бил силно притеснен и е притичал да се оплаква на другия „корифей” на спец.мисълта – шефът на ДАНС – Варна Цветан Панайотов, засече АФЕРА.
Както алармира АФЕРА нееднократно Тренев – „Ебати” съсипа „Вътрешна сигурност”, прочисти службата от кадърните и единственото, което сътвори в морската столица, бе да произведе „акция” за издирване на откраднато диво прасе във варненска околия.

НА ВАЛЕНТИН ТРЕНЕВ Е ДАДЕН ТРИДНЕВЕН СРОК ДА НАПУСНЕ ПОСТА ШЕФ НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“, ЗА ДА НЕ БЪДЕ УВОЛНЕН. ЗАЩО В МВР ИМА ТАКАВА „ПРАКТИКА“ – „ДА НАПУСНЕ, ЗА ДА НЕ БЪДЕ УВОЛНЕН“, НЕКА ПРОКУРАТУРАТА ПРОВЕРИ!

Самият Тренев – „Ебати“ пуска слухове за себе си, че ще се пенсионира, за да скрие, че го изритват като некадърен „гоняч на диви свине“ и като човек, който изнася класифицирана информация. Мястото на Тренев във Второ РУП – Варна, откъдето дойде, е заето, така че не се очертава той да се скрие пак при авера си Чавдар Нанков – „Чавката“.
Afera.bg

 

«