« Върни се назад Публикувано на 04.02.2014 / 14:59

СЛЕД ПРИЗИВ НА НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ ЗА РАЗПРАВА С „АФЕРА“ И ЧЕ ЩЕ ПЛАЩА НА „ПАЛАЧИТЕ“ И, АНТОН ТОДОРОВ, ПОЛЗВАЙКИ АДВОКАТИТЕ НА НЕДЯЛКОВ, ЗАВЕДЕ ИСК СРЕЩУ САЙТА!

 

След като лицето Недялко Недялков, който твърди, че притежава „журналистически авторитет“, призова всички знайни и незнайни да се разправят със сайта АФЕРА, като обеща да им поеме финансовите разноски за това, Антон Тодоров реши да се възползва от „бонуса“ и заведе иск срещу сайта АФЕРА на стойност от 15 000 лева.

Антон Тодоров се жалва от статията „Политологът“ Антон Тодоров напъвал да влезе в „Руското направление“ в ДАНС, ама го отрязали!“, публикувана в АФЕРА.

Тодоров не оспорва изнесеното в публикацията, но се чувствал накърнен, защото бил описан в кавички като „политолог“. За това той предявява щения за 5 000 лева.

Тодоров бил с накърнено лично достойнство, защото в статията било написано, че: „Тодоров обаче е навързал конспиративно всеки, когото му посочват за разкостване“. Като е оценил тази си особеност на още 5000 лева.

Антон Тодоров много се е накърнил и от това, че бил използван израза: „изживяващ се като политолог“ и иска още 5 000 лева.

Исковата молба е заведена от адвокатската къща, обслужваща лицето Недялко Недялков, който пък заведе две дела срещу АФЕРА и Веселина Томова, с които търси близо 250 000 лева, защото бил „журналистически авторитет“, пък АФЕРА  не го брояла за такъв.

Лицето Недялко Недялков призова и спецслужбите, както и МВР,  да се разправят с Веселина Томова и сайта АФЕРА. Вероятно и на тях, както обеща на всички останали, ще поеме финансовите разноски.

Сега вече можем да очакваме и „килъри“.

Afera.bg

«