« Върни се назад Публикувано на 09.10.2014 / 18:33

Сотир Цацаров шамароса Бойко Борисов за „саботажа“ в Горни Лом

СОТИР ЦАЦАРОВБойко Борисов си прави ташак с народа. От години. Бръщолевенето му, че взривът в Горни Лом „не е случаен“, е много повече заплаха за националната сигурност, отколкото банкенската му глава може да предположи. Срамно е, че бивш главен секретар и експремиер може да плещи подобни глупотевини. Остана да редне, че взривът е дело на ИДИЛ, пък активирането е станало дистанционно – от някоя кочина с помия в Банкя. Зловещо, злокобно е лидерът на най-голямата политическа сила у нас да обяснява по-ниския от очаквания резултат с „траура“. Все си мислим, че „Бойко“ ще престане да ръси, каквото му скимне – изцепката му звучеше некрофилно. Излезе, че загиналите са му виновни за избирателната активност.

Години наред безотговорното дърдорене на Б.Б. му се разминава, но едва ли трябва да прекалява с претенцията, че „тефлоновият ефект“ му е гарантиран. Няма „вечна далавера“ – може да попита Ицо Ламята, когото познава от СИКаджийските времена. Сигурно е само „вечното ни жилище“, както казва наш приятел от военната разведка. „Реформаторите“ тепърва ще отнемат от антикомунистическите електорални кохорти, които все още се заблуждават, че ГЕРБ блокира омразната им БСП, което, разбира се, не е вярно. Вече започнаха да си връщат избиратели от ГЕРБ. Ако не се вържат на покерджийските му блъфове, на следващите избори ще удвоят резултата си.

Сотир Цацаров шамароса Бойко Борисов за „неслучайния взрив“, за „саботажа“ в Горни Лом. Главният прокурор заяви, че се работи по всички версии, но досега няма нито едно доказателство, което да насочва към „саботаж“, „нито едно“, както се изрази Сотир Цацаров. Часове преди главният прокурор да каже своята тежка дума работници във фабрика „Миджур“ казаха същото. Никакъв „саботаж“! Ако Борисов иска да се прави на недосегаем за общественото мнение „Батман“, да се събере с Дудука и да обменят „инфо“ колко много ги „заплашват“ – нали и Капута тъй редеше, след като обслужи олигархията с измишльотината „Костинброд“.

www.bgsniper.com

«