« Върни се назад Публикувано на 08.10.2014 / 13:27

СРАМУВА ЛИ ТЕ БАРЕКОВ, ПЕЕВСКИ, СРАМУВА ЛИ ТЕ?!

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИСАМО в ПИК! Чудото се случи! Бареков обяви, че е готов да се срещне с Бойко Борисов, за да преодолеят враждата си в името на България!”, крещи жълтакавият сайт на Недялко Недялков, който изобщо няма нищо общо с Делян Пеевски. Не само в „журналистиката” няма таван на мерзостта, лъжата и лицемерието. Само онези, които не са надниквали в кухнята на „журналистиката”, „политиката” и „щабовете” на „партиите”, могат да повярват на такова дебилно заглавие.

Защото.
Някога Делян Пеевски крещеше в Крън: „ГЕРБ ви страхуваха 4 години, на 12 май измитаме ГЕРБ и ДПС идва на власт! Няма да се коалираме с ГЕРБ!
По-късно същият Пеевски, под режисьорската палка на Доган, взе на концесия правителството на Орешарски. Номерът с издигането на кандидатурата му за шеф на ДАНС бе пиниз, който вкара Бойко Борисов в протестни разходи, докато същият Бойко Борисов бе в НЕПРЕКЪСНАТ КОНТАКТ с Пеевски.
БСП бе обезкостена, стисната за топките и моделирана така че да покаже това, което видяхме по и след изборите, а Орешарски плавно премина на пълен КОНТРОЛ от ДПС на Пеевски и Доган. Сто пъти писахме тогава, че много ПО-СТРАШНОТО И УЖАСЯВАЩО бе, че службите ДАНС и МВР бяха ДАДЕНИ НА ТЕПСИЯ от Пеевски и Доган на „Драшковия кръг“ – Цветлин Йовчев, Владимир Писанчев и компания. Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров Е ЛИЧНА КАПИЯ на Делян Пеевски, а Бареков му звънеше по онова време с шегички от рода на „обаждаме се от американската амбасада”.
Промениха и закона заради Лазаров.
Когато се видя, че „еманципацията” на „правителството Орешарски” от БСП не е достатъчна, дойде свалянето на правителството. С помощта на Бойко Борисов, който никога не е прекъсвал контакта с Пеевски.
Точно по това време Бареков инструктирано и театрално, ОФИЦИАЛНО И ВИДИМО, прекъсна контактите с Пеевски. Същото направи и Пеевски с Бареков.
Пунта мара.
Защото.
Бареков бе театралната „бухалка” срещу Борисов на онези, които си ИГРАЯТ С БОРИСОВ години наред. По-късно дойде нишана – сваляй гарда. И Бареков не само го свали, но чак се посра, изричайки, че „миналото на Борисов вече не било тема за разговор”. През това време медиите на Пеевски не обелваха и лаф за Борисов и ГЕРБ, и фалшиво преиграно „биеха” по Бареков, за да внушат менте РАЗГРАНИЧЕНИЕТО.
Бареков спрягаше сценки, обаждайки се например, за да се „възмути” как „докато вие си ги мерите с Недялко /разбирай жълтия сайт на Недялко Недялков, който няма нищо общо с Пеевски/ правиш услуга на Цветанов”. Само защото намачкахме още далеч преди изборите същият Бареков, заради взаимно отричащите изявления, които правеше сутрин, обед и вечер.
Пеевски вече беше в седемдесет и седма серия на филма, когато публиката трябваше да бъде успана, че няма нищо общо с Бареков. Както никога няма нищо общо и с жълтия сайт на Недялко Недялков.
Защото.
Плъзгащо, тактически Бареков смекчи тона седмици преди изборите спрямо Борисов. И го „втвърди” към ДПС. Затваряне на граници, тинтири – минтири – всичко това работеше с пълна пара точно за ДПС. Нещо като ремикс на ранната „Атака”.
Борисов вече „не бе тема за разговор”. Но пък Ковачки – да.
„Омразният”, уж преди време олигарх за Бареков, му бе стоварен не от кого да е, а от Шахматиста. За всеки случай. Защото Пеевски някога го каза в прав текст. За Бареков: „Не, че не го знаем, че ще се отметне”.
Пет депутата по-късно НЕ на Бареков, а НА Ковачки в листата на ББЦ. Застраховка за бъдещия парламент. Ковачките никога няма да тръгнат на кестерме на Пеевски и Доган. Дори и когато Бареков бере череши.
Защото.
Внезапно медиите на Пеевски, малко преди и веднага след изборите, млъкнаха за Бареков. Дадоха му „алибито” на „оплюван”, ах, от медиите на Пеевски, и сега му дават финалните реплики в 78 серия – „в името на държавата пак обичам кръстника си Борисов”.
Жълтата агенция, която няма нищо, ама нищо общо с Пеевски, е дежурна радиоточка. Нищо, че не друг, а Пеевски самонициативно предлагаше някога помощ точно срещу същия сайт и „чистосърдечно” се възмущаваше от такива като „Н.”.
Днес няма СТРАХУВАНЕ. Има БОСТАН.
Защото.
Всеки си изпълни прилично ролята. И все таки – програмираните влязоха в парламента. Кефаджийско време е сега за Сараите.
Бареков вече аха-аха да влезе в тоалетната на Борисов в Банкя.
„В името на държавата.”.
„В името на държавата”, апропо, какво ли стана с делото на Бойко Борисов срещу Йордан Цонев за това, че Цонев го нарече „мутра”?
Пеевски пак се е намесил. Както го направи в началото на година, когато му се наложи „пак” да спасява Цонев по друга хава.
Срамува ли те Бареков, Пеевски, срамува ли те?!
Или е като със „страхуването”.
Без скрупули.
БЕЗ ПАМЕТ.
БЕЗ ПАМЕТ.
БЕЗ ПАМЕТ.
Защото.
Се разчита, че този народ е „лош мат’риал” и е „прост”, защото се разбира с „простите”.
Това впрочем не е злонамерен текст, нито омерзителен, още по-малко плод на емоционално разочарование. Знаем толкова много и от толкова дълго време, че всичко онова, което се случва сега, е просто досадно прогнозирано.
Това просто е едно ЕВАЛА.
На такива като вас.
Защото.
Успяхте и този път да вкарате в кошарата раята. Заедно с ВСИЧКИ  партии, които уж нищо общо нямат, ама съвсем нищо общо, с вас.
Afera.bg

«