« Върни се назад Публикувано на 30.04.2023 / 15:30

„СТОМЯНОЛЕЯРИ“ И „ТРЕПЕТЛИКИ“ В ДАНС. „ПЕШО БОГАТИЯ“ И СВИРКИТЕ В СЛУЖЕБНИТЕ АВТОМОБИЛИ. РЕСТО. СВИРЕПО РЕСТО

Веселина Томова „под прикритие“. Долу вдясно, зачертан в черно, е сака с калашника

На 30.04.2023 АФЕРА публикува:

====

Из коментарите под публикацията:

Сред служителите на ДАНС въпросния Петров е известен като „Пешо Богатия“ и не е известен с нищо друго. От какво точно е станал богат можем само да гадаем. Изключително приближен на Георги Великов, който е негов ментор и след като става депутат от ПП.

Кой е Георги Великов ли? Четете тук!:

На 16.05.2021 АФЕРА публикува:

Само благодарение на тази публикация на АФЕРА Румен Радев и служебната му компания, както и „пътя на копринката“ МУ – Пламен Узунов и Николай Копринков, не посмяха официално да назначат тоя тотален провал, наречен Георги Великов, за съветник на министър – председателя.

Но!

Това бе единствено „официално“. Неофициално, както Георги Великов, така и ментора му Цветлин Йовчев, продължиха да се вихрят в президентската сянка като големите „корифеи“ на дансаджийската мисъл и по въпросите за националната сигурност.

Трябва да си наистина тъп като гьон и кух като манерка, за да вдигаш юмрук и да декламираш, че се бориш срещу „мафията на ГЕРБ и мутрите“ и в същото време в сянка да си заобиколен от типове като Пламен Узунов /редящ всички МВР служби, както врящ носа си и в националната сигурност/ и авера му Копринков, хабер нямащ нищо освен от село Труд, които се въртолят с цветлинйовчевци, георгивеликовци и цялата „библиотекарска“ паплач, наричаща себе си „експерти“ по ДАНС.

Тия типове, които още преди 15 години, когато бе създадена ДАНС, не само предадоха, но и продадоха националната ни сигурност на американските чужди интереси, тия типове, които апропо заедно с ген. Атанас Атанасов написаха всички „доклади“, за които се сетите, с които с аргументи като от „женския пазар“ обезглавиха де който им се изпречка пред очите, за да овладеят тия продажници службите и националната сигурност на държавата, която стана толкова „национална сигурност“, колкото аз съм балерина.

Същият тоя Цветлин Йовчев, който източи масивите на МВР с аферата „червеи“ и същите тия типове от цветлинйовчевия кръг в ДАНС, които източиха ДАНС чрез „изнесени звена“, сега пробутват чрез най-долнопробното политическо ниво, което се е пръквало у нас – това на ПП/ДБза шеф на ДАНС нЕкой си Петър. Петров.

„Пешо Богатия“, както му викали в ДАНС.

Като го чух тоя ПП пробутван за шеф на ДАНС, попитах бившия шеф на ОСА в ДАНС Велин Хаджолов чувал ли е за тоя изобщо и знае ли го. Велин ми каза, че не му помни и физиономията и ми каза следното, което публикувам, защото е знаково за спец. службите:

Когато се калява стоманата такива стоят далеч от огъня. Вече всичко е възможно.

Бягаш от огъня, изпитваш страх, разтрисаш се от свирепите му предизвикателства, и си способен да ковеш единствено интриги.

Но после ставаш голям експерт, върл „стоманолеяр“, още повече че си уцелил послушанието към „правилните“ хора.

Някой му люлее краката преди е да е седнал на магарето.

За да могат определени „сладури“ да се молят ден и нощ да не им се разваля кефа.

Да ходят редовно на вечеринките и спявките с актуалните посолства, както и избираните от тях хора, защото ако не дай си боже се случи нещо чрезвичайно, изненадващо и непреодолимо, ще търсят под дърво и камък, ако са останали онези „стоманолеяри“, които единствено могат да спасяват децата и близките им.

Ако не е too Late

За народ се лишаваш и жертваш.

Някакви лишения и сероизно конструктивни намерения от тяхна страна да сте усетили и видели?

Тези мислят само за своето.

А страхът е непоносим продажник, ако се опре до там, че замирише на кръв, барут и умиране.

Такъв, тогава, не само посолството, което му е ментор, ще продаде, но ще е готов на всичко, само да не загуби  това, което е придобивал мръсно през годините и да запази поне малко от рахата си.

Рахат се не пуска, но от рахат се и умира.

Подобни индивиди винаги имат нюх за новите ментори и нямат свян да ги целуват навсякъде, където им кажат.

Когато мерзостта изгони истинските „стоманолеяри“, нали знаеш какво остава – ръждата.

И тя обхваща всичко.

Нищо не може да и устои.

С какъвто и лак да я пръскаш – сребърен, златист, депутатски – отдолу е ръжда.

Сегашното ни състояние няма нужда от истински „стоманолеяри“.

Неизгодни са, противопоказни са.

Отдавна ги няма, низвергнати са.

Затова ръждата ликува.

Ти наистина можеш да си представиш при една неспецифична, със силно психическо давление ситуация, какво ни очаква с множеството „трепетлики“, които ги инсталират в правоохранителната система, сама знаеш с каква цел.

Юда се е обесил на трепетлика, апропо.

Да не дава Господ такава ситуация, но точно празни типове с блянове ще са бесилото за тези, които ги лансират да изпълняват подобни отговорни функции.

Лошото е, че на това бесило завръзват и цели поколения.“

Сега да ви го рекна и аз в прав текст!

15 години се занимавам с ДАНС.

Да бях се омъжила за ДАНС, да бях ги изпонае*ала там – нямаше да е тъй, ама на!

Друг е въпросът, че – нет вопроса! – още от пръкването на ДАНС, когато съдбата ме овъртоли и там, бъкаше от „библиотекарски“ „хомо“ кръгове, дето и за е*ане не ставаха, камо ли да се брани националната сигурност.

Свидетел хроникьор съм на всички процеси, които се вихреха в ДАНС, повечето от които, да не кажа всичките, се случваха на тъмно, защото това е спец. служба и тишината и е призвание.

Стотици разследвания и анализи имам за ДАНС през всичките тези 15 години. И все скандални. Размазвала съм ги тия сегашни „фаворити“ на ПП/ДБ и на „копринковците“ на Радев.

Е, и?

Описала съм и в „Бандитска Варна“, и в „Този живот е за смелите“ досега си и работата си с ДАНС, ама кой да чете? Радев ли? О, Боже! Копринков ли? О, хандаблистчето безпросветно! Пламен Узунов? О, боже, то да не е масонски рецитации да се зубрят наизуст?!

В търсачката на АФЕРА – като напишете ДАНС, „библиотекари“, Цветлин Йовчев, Драшков, Георги Великов… ще ви излязат купища материали за тия „вечни“ „капацитети“, които ако имах власт, никога повече нямаше да помиришат нито национална сигурност, нито големи телевизии, по които да ги показват, а там, знаете, показват само онези, които са посочени от Властта!

За щастие тогава, в онази ДАНС, работих с Мъже! Които правеха, каквото могат и каквото трябва, ВЪПРЕКИ гънещите се като макарони и плъзгащи се като охлюви шеф на ДАНС и премиер – онова очилатото Станишче, дето балон да пукне, ще се посере от шубе.

Мъже, които водеха истинска битка ВЪТРЕ в ДАНС заради опазване на националната сигурност, продавана от техни „колеги“ на американците. ПРОДАДЕНА!

Мъже, с които съм се карала свирепо, но винаги съм знаела за тях, че са МЪЖЕ, защото другите, и днес толерирани, и навряни и сега в президентските гащи, тогава се завираха в служебни автомобили на ДАНС, за да си … правят свирки!

Мъже, с които и до днес си имаме обичта, уважението и респекта, и които бяха „сготвени“ и отсвирени от същите тия плазмодии, които се завираха по служебните автомобили за да си … д*ат един на друг.

Днес пак работя с Мъже в ДАНС, защото, слава Богу, има и такива там. Някога може и да дойде време да разкажа, в един роман, защото в роман поне мога да кажа всичко, какви чудеса могат да направят читави Мъже в ДАНС заедно с разследващ журналист, с когото са резнали китки в пълно доверие.

И го правят ВЪПРЕКИ МРЪСНИТЕ ТИПОВЕ, КОИТО СА НА ВЛАСТ!

Писах го вече някога, как, когато завършвах гимназия, исках да кандидатствам специалност по национална сигурност и разузнаване, ама баща ми бързо ме свали на земята, защото ме знаеше каква „бодлива крава“ съм и как „мръсната ми уста“ и яростното ми чувство за справедливост, щеше да доведе до светкавичното ми дисциплинарно уволнение.

Години наред знам какво се случва с ДАНС и така наречената ни „национална сигурност“. Как го правя, не ме питайте, да речем, че хвърчи „моя невидим дрон“. И ме боли сърцето както за истинските Мъже „стоманолеяри“, както ги нарече Велин Хаджолов, които бяха низвергнати и „сготвени“, така и за истинските Мъже, с които работя, които пък са на път да бъдат „сготвени“ от ей такива ПАК!!!, като цветлинйовчевци, пламенузуновци, георгивеликовци и цялата тая „хомо“ „спец“ дружинка, дето няма отърване от нея 15-та година!

Петров. Петър. „Пешо Богатия“. Ташак, музика и вести от Руменрадевите идиоти, които той лично напъха във властта, продуцира и ни докара дотам – че не ни стигаха Боковите идиоти, а притури към тях и „простоидиотите“ „шарлатани“.

Петров. Ами, като ще е Петров, да бяхте заложили на Алексей Петров. Ама той преди да ви даде „добро“, щеше да ви бие по един здрав келембаш и на финала да ви „ома’а“. Щото ако не друго, поне е Мъж.

Като ви казвам, че работата е за … калашници, много от вас ме обявяват за „луда“.

Да, де, ама аз „лудата“ едва удържам един истински спец. Мъж, да не излезе и да извика: „Управляват луди хора!“.  

А го удържам, щото Спец. Играта иска Тишина. И като не може да стане „МЕЧ“, по друг начин ще го направим.

Защото винаги има начин!

И защото едни и същи долни, продажни типове, години наред ебават майката на националната ни сигурност.

И заслужават РЕСТО.

Свирепо РЕСТО.

Веселина Томова

«