« Върни се назад Публикувано на 14.10.2014 / 16:42

СУПЕР ВАЖНА ЗАДАЧА НА „МВР-ПУЙЧЕТО”: ОРГАНИЗИРА БАНКЕТ И МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ ТОМОВА ДА НЕ ГИ ЗАСНЕМЕ ПИЯНИ КАТО КИРКИ

НИКОЛАЙ КАЛЧЕВ ПУЙЧЕТОСлед като директорът на ОД на МВР – Варна Николай Калчев – Пуйчето се осра, без никакво извинение, по всички възможни направления, в момента решава „много важна задача”, засече АФЕРА чрез осъществен свой контрол на трафика на данните на Дирекцията на МВР – Варна.

В момента шефът на ОД на МВР – Варна Николай Калчев – Пуйчето, който бе съсечен с унищожителна критика от страна на вътрешния министър Бакалов, е впрегнал сили, „мощ” и „професионализъм” за „много важната задача” да бъде организиран банкет за ръководния състав на Дирекцията.
На банкета трябва да присъстват „задължително” „от началник група” нагоре, разпоредило „Пуйчето” и сега трескаво, вместо да бори престъпността, организира плюскането и поркането. За което съответно се търсят и спонсори.
Вътрешният министър Бакалов показа жълт картон на Николай Калчев – Пуйчето, а Пуйчето, завалията, мисли за банкет.
От сега могат да бъдат направени залози – ще бъде ли или няма да бъде Пуйчето директор на организирания от него банкет.
Тъй като може и да разпиват за „добре свършена работа” като последни в класацията на дирекциите на вътрешните работи в страната по разкриваемост.
„Пуйчето” и авера му „Старшината” /Стоян Филипов Гунчев/ отсега трескаво мислели какви мерки за сигурност да бъдат взети по отношение на АФЕРА и Веселина Томова, като засега се обсъждало на банкета да бъде забранено влизането с телефони, които могат да заснемат плюскането и поркането, за да не цъфне снимка в сайта АФЕРА.
Иначе щяло да се наложи Стоян Филипов Гунчев – Старшината да търчи пак до съда да иска разрешение да бръкне в трафика на данни на АФЕРА, за да засече кой е издал пияндурската полицейска чета.
Afera.bg

«