« Върни се назад Публикувано на 13.03.2014 / 16:01

С АНА НА ШИЯ ГЕРБ ЩЕ СЕ БОРИ С КОМПРОМАТИТЕ

 

Представяме ви една от проповедите на  ник Анна – Мария Станкулова, която, ако не беше толкова досадно патетична и не подценяваше интелигентността на аудиторията, можеше да спечели някой глас за Борисов.  Или поне да задържи отлитащите на ята  от ГЕРБ птички, втрещени от все по-нелицеприятните истории, изскачащи под завесите на привидно изглеждащата в добро здраве партия. Да се надяваме, че за разточителството от словесна синтетика от ГЕРБ не начисляват хонорар, защото срамът би бил голям, въпреки че с „труда” си  въпросната Анна  може да си купи същата кола,  в каквато се кипри манекенката от нейния аватар. 

За протокола ще добавим, че повечето от  НЛО- акаунтите,  налетели профила на Борисов във Фейсбук, са казват Анна, и определено им липсва дисциплината и отговорността на простосмъртните членове на ГЕРБ. Посветените в  тайнството на  мисията на Аните, се обръщат към тях  с името „Ива”, което се асоциира или с обща агенция за наемане на тролове, или с  изсмукана от пръстите на герберски чиновник предизборна тактика, която  у наше село наричат „залудо работи, залудо не стой!” И все пак истината  изисква да признаем, че Станкулова е най-личната от „звеното”, полага самоотвержено усилия да звучи като доклад на партиен конгрес от средата на миналия век и заслужава окуражителни ръкопляскания. Но заради  архаиката в манипулативния й подход  и обратния ефект от  хвалебствените й напъни, ще накъсаме прокламацията с уточняващи въпроси, каквито и най-преданият фен на Борисов ще си зададе на ум. А един ден, с помощта на „аватар” като  Станкулова, и  на глас. Надяваме се същата да си вземе бележка и да намали дозата раболепие, за да не се излагаме пред чужденците, и да не обиждаме… Господ. Борисов е далеч от представата за  съвършен и апология в тази посока образува киселини. Но ако целта на ник Анна- Мария  е да възбуди точно такива въпроси и стомашни проблеми, заслужава Оскар за най-добър женски трол.  И орден „Ана на шия”.

 Анна: „Та така, „невинни“ кучи синове, които не знаете Е ли Бойко Борисов замесен в „престъпни схеми“ или НЕ Е, писмото ми е до вас! И никак не се притеснявам да ви нарека КУЧИ синове, защото сте създадени от един създател и той се намира в редовете на КГБ / ДС. Многократно съм заявявала и пак заявявам, че г-н Бойко Борисов никога НЕ Е участвал в каквито и да е „престъпни“ схеми, нито като Главен секретар на МВР, нито като Кмет на София, нито като Премиер на България! Сега отново го подчертавам и стоя зад думите си!

Размисли на редови българин: Тъй като Станкулова многократно е писала, че не познава Борисов, че не е член на ГЕРБ, възниква въпросът: Откъде е толкова сигурна, че същият няма участие в престъпни схеми? Изключваме вероятността двамата да са сиамски близнаци, защото вече щеше да се забележи, но забелязваме, че е  поставила „престъпни” в кавички?  Да разбираме ли, че намеците за съпричастност на Борисов – пасивна или активна, към  нерегламентирани дейности, обслужващи приятелски кръг и кръг от приближени гербери, не е престъпление, а ЗАДЪЛЖЕНИЕ на всеки премиер? И след като госпожа Анна стои зад думите си, защо не го направи чрез средство за масова информация – радио, телевизия, вестник? Дали някой ще й откаже участие? Твърдо не. Напротив, цял медицински екип ще обследва феномена – как се слага ръката в огъня за човек, за когото твърдиш, че не си виждал.

Анна(Преди да продължа искам да подчертая нещо извън отговора ми по същество. Тези плъхове от споменатия сайт ми изпращат на лични съобщения обиди и заплахи, напомнящи стила и риториката на ЗАПЛАХИТЕ, отправени към мои познати, които са основни свидетели по знакови дела срещу МАФИЯТА. И с това приключвам с кратката бележка.)

Въпрос: Кой е споменатият сайт и какви точно са заплахите? Дали пък умишлено не е спестено името му, за да не се окаже, че въпросните стонове са захарен памук за наивници?

 Анна: Как да стигнем до истината, без да чакаме отговора на Бойко Борисов? И дали изобщо се налага Бойко Борисов да отговаря на тези въпроси, които не са никакви въпроси, а са си чиста проба ПРОВОКАЦИЯ и въвеждане в ОБЯСНИТЕЛЕН РЕЖИМ!А ТЕ това искат! Да изцедят максимално силите и енергията на г-н Борисов, за да не може той да изпълнява преките си задължения и да работи в насока, полезна за партията, за обществото като цяло, за България. И да се превърне в „обвиняем“, но не по силата на закона и по правилата на българския съд, а по нормите и жестокостта на…НАРОДНИЯ СЪД!

Размисли: Каква полезна дейност за партия, народ и родина е сътворил Борисов в качеството си на опозиция? Поддържа ли обратна връзка с избирателите си, успя ли да спре някой да не напусне ГЕРБ, какъв е приносът му в НС, прочел ли е поне eдин законопроект, продължава  ли да общува само с избрани? И що за лидер и мъж е този , който няма смелостта  сам да защити своята невинност, та се налага да се крие от неудобни въпроси,  и да разчита на женски „кърпички” да му изчистят лицето?! Докога така?

Анна: Но да кажем, че сме неинформирани, дезинформирани, манипулирани и започваме да си задаваме въпросите, които задават нашите „доброжелатели“. Нека първо си зададем въпроса какви са условията, за достигане на високите професионални и политически постове, до които достигна Бойко Борисов? Личностите, кандидатстващи за тези постове, тук включвам и кандидатите за Народни представители, минават през детайлно проучване. Тоест Бойко Борисов е проверяван не от едно правителство, а от няколко правителства на България. След това: чуждите ни партньори в лицето на държавни и партийни ръководители от целия свят, в това число личности от Германия, Англия, Франция, Израел, САЩ, включително Барак Обама; в лицето на службите за сигурност от целия свят, включително неправителствени организации с голямо влияние в Европа и света…и т.н., контактуват с Бойко Борисов, сътрудничат си  с него, доверяват му се за неща, касаещи не само държавите им, ами и съдбата на целия Европейски съюз и света като цяло, без да знаят с кого си имат работа?! Те нямат информация, свързана с истинската биография на г-н Борисов? Трето: да споменем нещо и за паралелното проследяване и наблюдение. Има го и сега. И тук г-н Цветлин Йовчев да не излиза пред нас с елементарни дрънканици от „пазара“, а да се заеме с въпроса КОИ са ТЕЗИ, които управляват държава В СЯНКА? Защото, г-н Министре, навремило е да се заемат и с Вас, ако наистина сте принципен и не им играете по свирката! Утре ще цъфнете и Вие на някой кенефен таблоид в най-неподходящата си „поза“. А, бе, момчета, имах по-високо мнение за вас! Играйте мъжки по дяволите! С ум, с трениран дух,  с мускул, ако щете! Но да записвате Бойко Борисов как ходи по нужда в собствената си тоалетна, как разговаря с приятели и познати по телефона така, както всеки нормален човек говори с близките си, да вадите един подир друг разни олигофрени, които да дрънкат небивалици по екраните….Е, това не очаквах от вас! Толкова за рекета на подземния свят, по-голямата част от които се чувстват обидени на Борисов и Цветанов, защото те им започнаха разследвания, прокуратурата продължи делото, а в момента съдът  решава кой крив, кой прав. Ноооооо…..обидата и най-вече ОМРАЗАТА….остава на ниво ЛИЧНИ НАПАДКИ и ОТМЪЩЕНИЕ.

 Смях в залата: Даже Борисов, който е пристрастен към хвалебствията и поклоните,  би се почувствал неудобно от толкова слабо съчинение, лимонадени тезиси, слуз, лъжи и невежество. Ако светът и Европа зависят от Бойко Борисов, значи яко сме я закъсали…А и всички знаем как се проверяват кандидат –депутати, помним как папката „Буда” изскочи след 8 години публична дейност на Борисов. За сведение на госпожата,  и в 42- то НС, /както и във всички предишни/, има агенти на ДС: ГЕРБ – 6; БСП – 15; ДПС – 16; Атака – 4. В същото време нямаме сведения  Барак Обама да е проучвал Бойко Борисов лично, но знаем какво каза Джеймс Пардю за управлението на бившия премиер през 2011 година, намеквайки и за проблеми от времето, когато Борисов беше главен секретар на МВР: „В България все още нито една голяма фигура от престъпния свят и нито един корумпиран държавник не е осъден и наказан. Това е много тъжна равносметка. Положението беше същото през 2002 г. когато пристигнах тук като посланик… Много шум и много пушилка, но в края на краищата нищо не се случва. Комбинацията от неуспехите в битката с организираната престъпност и корупцията, и налагането на този стил на политическо поведение – някои хора само се преструват, че правят нещо – вредят много на страната ви. На мен България ми прилича на голям политически театър. Лидерите ви вдигат много шум, правят се на бабаити по някакъв проблем, но реално не правят нищо. В един момент се обявяват за победители и минават на друга тема. Това е театър. Не е истинско…”

 Анна:  1. До непредубедената публика, задаваща искрени въпроси: Приятели, тези, които пишат всички тези грозни неща за наши приятели, съмишленици, сънародници са хора, платени, притиснати или купени от кръгове, чиито престъпни интереси бяха засегнати от ИНОВАЦИОННАТА ПОЛИТИКА на ГЕРБ и лично от държавническото поведение на Бойко Борисов. Нито един от пасквилите, които четете на някои „позорища“ не почива на факти и не отговаря на истината.

2. Кой все пак пише грозните коментари в Интернет?Освен „пушките“ на БСП, на Моника, на Делян, на Дудука…има и едни други хора, които не са много, напротив те са твърде малко, но са подготвени за целите на пропагандата до нива, отговарящи на стандартите на най-елитните комунистически школи. Те се подвизават с по 10-20 ника, дежурни са 24 часа и са изключително продуктивни. Единствената набелязана цел за тях от 4-5 години насам се нарича Бойко Борисов! Вече ви обясних защо именно ТОЙ. Но да спомена пак, че всички останали политици с много малко изключения, са зависими от тях и са им в „кърпа вързани”.

3. До тези, които под маската на „приятели“ и „съмишленици“, маскарят името на ГЕРБ и Бойко Борисов по още по-подъл начин и от явните му врагове: Вие ли не знаете кой е Бойко Борисов? Вие ли гласувахте за него? Вие ли гласувахте за ГЕРБ? Вие членове ли сте на ГЕРБ? Правихте ли структури на ГЕРБ? Добре. А ТОГАВА преди време задавахте ли тези въпроси, къде спахте тогава? НЕ ПОЗНАВАХТЕ ли Генерал Борисов?

 Имахте ли и най-малко съмнение в неговата добра репутация? Имахте. Тогава?

Ако кажете, че не сте били наясно, сте или глупаци, за каквито не ви намирам! Или сте подмазвачи, които без да сте информирани, сте се борили за някакъв „кокал“! Но по-вероятно е второто ми предположение, че вие НЕСЛУЧАЙНО сте сред нас! Когато КРЕПОСТТА не поддава ОТВЪН, тогава са на ход ВЪТРЕШНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ. За да е още по-болезнено, че ни напускали „свои“….Свои, ама друг  път! Един от методите на  КГБ / ДС е да внедряват във всички партии и организации скрити „пушки“. Но някои от тях бяха разпознати с точното око на снайперист от Лидера на партията още преди време, за което му се възхищавам. Те бяха и на местно, и на национално ниво. Други сами си отидоха и заживяха далече от очите на обществото, за да не берат срам. Сега избуяха едни други, които са натиснати от кукловодите си не просто да напуснат ГЕРБ, но и да отидат в разбойническите клики на враговете на ГЕРБ и да работят срещу ГЕРБ! Е, тези вече няма как да се скрият от позора и няма как да не изпият чашата на народното презрение!

Мисля, че съм ясна, приятели и „приятели“. Теренът пред нас се САМОПРОЧИСТВА! Всичко става прозрачно и ясно. Времето за лъжите, заблудите и ДЪРЖАНЕТО В ПЛЕН на цял един НАРОД МИНАВА! Народът ПРОГЛЕЖДА! Затова на приятелите си казвам: Ще успеем! Ще излезем още по-чисти след този водопад от помия, който хвърлиха срещу нас! На „приятелите“ си ще кажа“ Вървете по дяволите! И пишете пасквилите си за олигофрените от вашето обкръжение, не подценявайте нашия интелект! Ние продължаваме!

Ваша Анна-Мария

 Публиката:  Браво Анна! Браво Мария! Такава актриса в ГЕРБ не може да  се намери. Станишев да изстудява шампанското! А Моника да лее куршум – ти ще си следващата мисис Станишева! Или Кънева – разликата е няколко пръста самочувствие отгоре.

https://www.facebook.com/annamaria.stankulova

http://mejdu-redovete.com

 

 

«