« Върни се назад Публикувано на 16.11.2014 / 12:48

Контра позиция: Не Пулев е ГЕРБ, а Кличко!!!!

Кличко - КобратаВярна на това, че всички имат право на своя позиция, различна от нашата, АФЕРА публикува коментара на Цветелин Върбанов за мача „Кличко – Кобрата”:

Томова, замълчи за ден-два по тази тема. Явно не разбираш от бокс, не си гледала и един мач на Пулев или Кличко. Затова нямаш адекватно, реално наблюдение над нещата. Иначе, щеше да знаеш, че въпреки нокаута, това бе най-силния мач на Кобрата.
Кличко за първи път бе затруднен от години насам, въпреки субективния фактор /избор на дата, град, съдии, условия…, дори ръкавици, отказ на допинг, отказ на допускане на 50 процента от екипа на Пулев до ринга…../.
Факт е, че загубихме, да. Факт е, че Кличко е номер едно, защити си титлите и е победител по подразбиране!!!!
Но страничните фактори станаха много. Създаването на идеална среда само за един от участниците в състезанието излиза от рамките на равнопоставеността и равния старт в едно състезание. Дори и победата да е заслужена и логична в една такава ситуация, то остава едно усещане за задкулисие, заготовка и несправедливост!!!! Това е проблемът на Кличко!!!! Затова и собствената му публика го освирква в Хамбург, а скандира името на загубения в нокаута българин!!! Това заслужава респект!!! Покажи го!!!

Послеслов: Не Пулев е ГЕРБ, а Кличко!!!! Не Пулев си урежда победата предварително, не купува съдии, не пропагандира , не влияе на медии….
Действията на Кличко преди, по време и след мача са идентични на тези на ПП ГЕРБ и Бойко, затова българите се обединихме около Пулев и срещу задкулисието и несправедливостта, наречена мафията Кличко, разбирай ГЕРБ!!!! Опитай да погледнеш извън собствения си мироглед, за да съзреш, че може и да грешиш. Човешко е!!!!!!

Цветелин Върбанов

 

«