« Върни се назад Публикувано на 21.12.2014 / 16:24

Турнира печели Доган, Пеевски и Он, момчето с филията с мас от Банкя, гордият член на БКП, масажистът на ушите на диктатора Т.Ж.

Чисти!Цветанов, кажи си за срещите с Пеевски, преди да пращаш Лазаров в районно управление. Българите ще ви смажат за ДПС.
Бойко Борисов очевидно е в паника, щом като провожда Цв.Цв. на пожар в телевиденията, за да отклонява вниманието от скандалното гласуване на бюджета. Опитите за кризисен пиар са малоумни – Б.Б. спечелил турнир на „двойки“, квичат медийните слуги на „Шишко“. Скоро и на „тройки“ може да обявят, че печели турнир – Доган, Пеевски и Он, момчето с филията с мас от Банкя, гордият член на БКП, масажистът на ушите на диктатора Т.Ж.

„Ако бях вътрешен министър в момента Светлозар Лазаров щеше да бъде шеф на районно управление на МВР, но и това му е много.“, изцепи се бившият вицепремиер и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов в студиото на предаването „На светло“ на Нова тв с Любица Кулезич, с ударение на „у“-то, ех. Ало, Цв.Цв., нали след промени в Закона за МВР щяхте да пръждосвате главсека – разкарайте го. И?
Даже и да натирят Светлозар Лазаров ИЗМАМНИЦИТЕ от ГЕРБ няма да успеят да отвлекат вниманието на омерзените българи от НЕЧЕСТИВАТА ПРЕГРЪДКА НА ГЕРБ С ДПС. Цв.Цв. и Бойко Борисов се изгавриха с избирателите на ГЕРБ в навечерието на Рождество Христово. Говорихме с десетки избиратели на ГЕРБ, които са потресени от свинщината на партийната върхушка. „Смрад и гузност се понесе в кулоарите на парламента, след като гласувахме с депесарите.“, призна варненски депутат от ГЕРБ.
Цветанов и Борисов явно не се срамуват. Тепегьозлъкът им е безподобен. Апропо. Цветанов, кажи си за срещите с Пеевски в сградата на МВР, преди да пращаш Лазаров в районно управление. Българите ще ви смажат заради шляканото гласуване с ДПС. Ей, Цветанов, я си кажи КОЙ ви предложи Сотир Цацаров за главен прокурор? Не беше ли Делян Пеевски този „КОЙ“? Гушкайте се с Доган, Пеевски и Местан, електоралното възмездие предстои.

Циркът е пълен. Бареков бил срещу модела „КОЙ“ и ДПС, ех, но не смее да шукне срещу Пеевски

„При така стеклите се обстоятелства, най-етичната постъпка би била ГЕРБ да поемe подадената от ДПС ръка и да сформира ново мнозинство, което да поддържа нов кабинет на г-н Борисов. Всички останали, в това число и колегите, които бяха използвани за параван от ГЕРБ, трябва да проумеем, че нашето място с този брой депутати в парламента, е почтено да бъде единствено в опозиция.“, каканиже пред ПИК евродепутатът Николай Бареков.
Когато такъв като Н.Б. лее словеса на килограм за „етика и почтеност“, тутакси ставайте на крака пред телевизора. Ако ги ниже в електронен сайт, рипайте одма пред устройството. Ако четете сакралните думички Барекови на дисплея на мобито си, подскачайте, КОЙ не скача е слуга на „Шишко“, въх. „Аз сам нямам сили да се боря с нещо толкова голямо, каквото е ГЕРБ, и срещу стоящия зад него модел „Кой“.
Бареков, нали беше силен-вилен, нали щеше да спираш Бойко Борисов от властта. Нали нямаше да може да стане премиер, защото, ти, Бареков Великий, брех, си щял да го спреш, да го вкараш, където му било мястото и прочие изхвърлящини. „Ето това е формулата, която предлагам аз – ГЕРБ и ДПС явно във властта, а тези от нас, които имат топки – да излизат в опозиция“, напъва се Н.Б. да привлече вниманието на публиката.
Радан Кънев трябва да е окончателно изтрещял, за да има нещо общо с такъв като Дудука. Бареков не смее да шукне срещу Пеевски, но иначе дърдори, че моделът „КОЙ“ бил зад ГЕРБ. Бареков, редни думица срещу Доган, да те видим какъв смелчага си, Бареков. Стиска ли ти да си кажеш всичко – колко голям приятел си с Пеевски, кажи си, Бареков.
Радан Кънев ще се хване за електоралната нула заради политическото мърсуване с такива като Борисов и Цветанов. Ако пък се заиграе с такъв като Бареков, ще падне в двете нули, ще се пльосне в политическото WC, ще се оваля изцяло и завинаги така, че ще овони всичко, където се появи. Политическо гушкане с такъв като Дудука, означава мръснишки политически кункубинат с „Шишко“ и чорбаджията му.

Б.Б. пробва да „врътка“ Радан Кънев. Борисов се паникьоса от гнева на българите заради гушкането на ГЕРБ с ДПС

„Днес имах двучасов разговор с премиера Борисов по повод кризисната ситуация след петъчния парламентарен вот. Постигнахме съгласие да проведем бързи вътрешнопартийни консултации в ГЕРБ и РБ, след което да проведем поредица от експертни консултации по повод пенсионния модел.“, редна Радан Кънев във „Фейсбук“.
„Добре е още преди Нова година, или в началото на януари, да стигнем до общо политическо решение на управляващите партии и мнозинството. Това решение ще гарантира сигурността на личните пенсионни спестявания и стабилността на финансовата система, в това число и на частните и публичните пенсионни фондове.“, ниже успокояващо Кънев.
„До приемането на общо политическо решение, наредба по приложението на спорните текстове няма да бъде издавана и те няма да произведат правно действие. По пътя на прекия политически диалог, ще вземем решенията за бъдещето на пенсионния модел и няма да допуснем влияние на ДПС върху политическата власт и финансовия сектор.“, дипли елейни думици Р.К., вервайте му, ако сте пили газ.
Така. Дойдохме си на думата. Бойко Борисов се „врътна“ по обичая си. Обаче. Радан Кънев трябва да е малоумник за пример, ако се върже на уйдурмите Борисов. Б.Б. се опитва да го „врътка“. Тъпак ли е Кънев да вярва, че Ахмед Доган ще остави Б. да се изплъзне от гювендийското политическо гушкане? Кънев ги реди едни – „…няма да допуснем влияние на ДПС върху политическата власт и финансовия сектор.“, брех.
Ей, Кънев, какви ще ги плещиш, когато следващия път гербаджиите пак се юрнат да се онождат с депесарите в парламента? Как ще му вземете на Доган най-милото? Как ще отбиете „Шишко“ от „финансовия сектор“? Как ще озаптите „Влади“ да не хукне като изоглавен да пие кайвенце с Пеевски? Как ще принудите доказан „политически връткаджия“ като Боко да следва ясна и неотклонна коалиционна линия? Как?
Бойко Борисов очевидно се паникьоса от гнева на българите, излели възмущението си в социалните мрежи от политическото мърсуване на ГЕРБ с ДПС, и се опитва да направи завой. Този път няма да му се получи. Няма полезен ход Борисов. Време е за оставка. Или за гювендийско гърчене. Или за нови измами. Докато Народът не скочи и не помете гербаджийско-депесарската гмеж от жълтите павета.

Смилов: „ГЕРБ се самозастреля.“. Цв.Цв. буни ГЕРБ срещу „слугите на Пеевски“ в групата, „нагласи“ Боко изотзадзе

ГЕРБ се самозастреля с гласуването за пенсионното осигуряване. Няма политическа логика в това, което се случва. Горанов лъсва отново като топла връзка с ДПС. Пеевски и той е в играта отново. Каквито и да са чисто икономическите аргументи (а те са спорни), не може да се налагат така решения, без да са обсъдени с партньорите, само защото Горанов и ДПС ги подкрепят.
Това е или невероятна глупост, или е тестване на водата за приобщаване на ДПС в управлението. Каквото и да е, то е недопустимо – компромис тук е невъзможен. Затова коалиционните договорености трябва да се обсъдят отново и то много твърдо: РБ не бива да остава в правителството без гаранции, че днешното решение ще се ревизира, както че и подобни импровизации няма повече да има.
ГЕРБ сигурно ще дадат заден ход, но защо си правят такъв предколеден подарък, е мистерия, от която направо си мирише. Ако си мислят, че вече могат да си управляват с ДПС, жестоко се лъжат.
Даниел Смилов, „Фейсбук“
Бойко Борисов се опитва да внуши, че дава „заден ход“ след неформалната среща с Радан Кънев. Късно е, либе, за китка. Най-много на шляканите гербаджии да им влезе още по-здраво след мърсащината с ДПС в петък и наглостта на „Влади“. Борисов няма дори бегла представа какво се случва в низините на ГЕРБ.
Прекрасно сме осведомени какво му е докладвал Цв.Цв. за настроенията сред активистите на партията. Борисов да няма илюзии – „Цецо“ смекчава, увърта и маже. ГЕРБ е пред взрив. Не без помощта на Цв.Цв., разбира се. „Вторият“ който буни парламентарната група срещу „слугите на Пеевски“ в партията.

www.bgsniper.com

Бележка на АФЕРА: В предаването на Сашо Диков, Пеевски ухилен дефилира с любимото си „приятел/ко/ю” и заговори за „поръчки” в медиите срещу него, ай, какая щука… Може ли Пеевски да преброи кои медии не са негови и на Борисов?!
А пък Лютви Местан, като радиоточка, предаде що бил рекъл Доган на „тържествения обяд”. А Доган рекъл, че ДПС била по-силна в „опозиция”. Айде бе, че кога ДПС е била в „опозиция”, пардон? Доган, ползвайки Местан като конферансие, си прави голям т…, пардон, на Кольо Рашков бостан с Местан.

Колаж: Иво Ангелов, „Сила“

«