« Върни се назад Публикувано на 11.09.2014 / 10:20

Ужассссс, отиде ни мъжкарският град, известен като столица на „гларусите“. Шибаните гейове от „Позитано“ 20 налапаха Масура

ГейЧервените прашки“ на „Позитано“ 20 ошашавени за Кристалина. Станишев бесен, Мониката припада.
Шибаните гейове от „Позитано“ 20 налапаха Масура. О, не – не „ОНЗИ МАСУР“, който отправи в отвъдното „съветника“ на ДС-агента „Гоце“. Друг „масур“ им влезе в дълбоките и шлякани гърла на педерастите от върхушката на БСП. Родоотстъпник като Сергей Станишев не смее да се обади за избора на Кристалина Георгиева за заместник на ЕК, думица не обелва за решаващата й позиция за финансовия евроресурс. Червените боклуци имат само един съперник в гузното мълчание – връткав слуга на Делян Пеевски като „новия политик“, който ще го отнесе по пълна програма на изборите, ще го издуха отвсякъде, както се изразява пред евтинджос фолкаджийките Дебелака. Бесен бил Станишев, научаваме. Тръшкал се, крещял, съскал. Така ще бъде. Мониката направо истерясала. Викала, викала и припаднала. Дамлата я ударила толкова яко, че часове не могла да се освести.

„Червените прашки“ от „Позитано“ 20 могат да си организират гей-парад в Брюксел, а Мониката да ги обслужи пиарно. Дудука ще отговаря за поливането със шампанско, а Дебелака ще докара всички фолкаджийки-„цветелинки“. Да се гушнат „гяурите“ в ДПС заедно с измекярите и ибрикчиите в БСП, да си въртят свирки на караминьол, да се отдадат на гейските си ласки шибаняците. Азерчо Духача, Кристианчо Свирката, Наско Минета и Сергейчо Давателния може да поканят на гей-парада в Брюксел и Мишо Сарфоша, ако го гепцат тавряс поне веднъж. Ама да не го напъват много, че може и да се даде, пък ще вземе да му хареса. Връткавата „Костинбродка“ няма да си остави приятелчетата от гейската фракция на „Позитано“ 20. Одма ще подкара Ачо Мекия към „мероприятието“.
Варненската група на „червените прашки“ ще бъде представена от Сводника – Асен Дебелия има опит като последен сутеньор на Моника Випаджийката, обслужвала банкер до банкера в силните си години, когато все още не приличаше на Травеститка от Булонския лес. Не подценявайте Асен Дебелия – Моника Дашната се е погрижила да разполага с дебели пачки. Дебелия съвсем се е разпищолил – плаща яко за „преференции“, за да прецака Ачо Мекия, „Костинбродката“ и Гуци-Муци. Бандата на „Джуджето“ и всички „дънковци“ напира гей-парадът да не се провежда в Брюксел, а във Варна. Ужассссс, отиде ни мъжкарският град, известен като столица на „гларусите“. Муцитата го превръщат в гей-махала. Гот е само едно – червените шлякани педерасти са на път да се задавят от Масура, набутан им отвъд сливиците от „партньорите“ в Брюксел. Пада им се.

www.bgsniper.com

«