« Върни се назад Публикувано на 13.02.2019 / 10:13

„ХИБРИДНА АТАКА“ УДАР ПО ДЕМОКРАЦИЯ, А ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ – НЕ! АРЕ, БЕ!

цацаровОвъртолвайки ни в манипулативното облъчване от всите медии и джурналя, подвластни на Групировката, управляваща родната ни държава – кочина, умишлено и контролирано ни отклоняват от най-важния въпрос на който трябва да отговори „независимата“ прокуратура:

Кой „удар по българската демокрация“ е по-важен – „руската хибридна атака“ или фалшифицирането и манипулирането на изборите, КОЕТО ВЪРВИ В БЪЛГАРИЯ ПО СМАЗАНА СХЕМА ОТ РЕДИЦА ГОДИНИ?!

И защо „независимата“ прокуратура не си мръдна задника да ПРЕСЕЧЕ, ДА РАЗОБЛИЧИ, ДА РАЗКРИЕ СХЕМАТА ЗА МАНИПУЛИРАНЕ И ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ, през всичките тези години? /Изключваме начина по който „изпра“ костинбордските герои така, че да бъдат оневинени, точно както „изпра“ Московски и аферата „червеи“/.

„Хибридната атака от Русия“ била удар по демокрацията, а фалшифицираните и манипулирани избори, които отвратиха българите, които се питат – аджеба, как така печелят все тия, след като не сме гласували за тях – не е удар по демокрацията.

Аре, бе!

И на идиотите в България им е ясно как се „печелят“ избори в България. Само Цацаров кеси в Министерски съвет и подпира задника на Бойко Методиев Борисов в сие с Цветан Цветанов.

Търсете Путин, докато ви се изясни времето.

Впрочем, внимавай какво си пожелаваш, викат древните. От толкоз фиксация в Путин, Борисов, Цацаров и Пеевски трябва да внимават с Путин.

Да не им влезе и отпреде и отзаде.

Afera.bg

Колаж: Валдес Радев

«