« Върни се назад Публикувано на 01.10.2014 / 23:31

Хора мрат като мухи, а народът гледа мач. Не искам да съм част от множеството „българи – юнаци“.

ВЗРИВПЛЕВНЕЛИЕВ И БЛИЗНАШКИ НЕ СА ХОРА! МАЛОУМНИЦИ! ЗА РАЗСТРЕЛ СТЕ! Орисани сме да ни управляват изроди. Виденов си замина със спомена за войничетата на Горнобанския път. Някакъв тъпанар, Л. Начев, вътрешен министър, се забавляваше с компаньонки, докато бандюгите избиваха поверените му полицаи. Луканов го гръмнаха като бясно куче. При Беров и Попов се стреляха по улиците на София, в идеалния център. По-нататък взеха да се избиват селективно, избирателно. Над 250 гръмнати „бизнесмени“. Гърмяха полигони, оръжейни фабрики, всякакви чудесии ни споходиха.
Днес е ред на с. Горни Лом. Малките населени места у нас стават известни с произшествията и бедствията, които ги спохождат. Това трябва да предизвика интереса на туроператорите.
Иначе не мога да ви кажа нищо повече, освен да ви пожелая приятно гледане на мача! Роналдо е голям пич. Дали знае къде го е запокитила съдбата?
Наздраве, нещастници!
Удивително е колко много хора има на стадиона и как силно се вълнуват от мача. Какво ли би трябвало да се случи, за да могат тия индивиди да станат човеци? Или нямат телефони, приятели и семейства, които да им кажат какво е станало в с. Горни Лом?
Майната им на технологиите. Човещината не е проблем на технологиите.
Простотията и пошлостта са ни затиснали като тектонтска плоча. Нама мърдане. Хора мрат като мухи, а народът гледа мач. И продължава да гледа мач!
Предстои ми да се откажа от себе си. Не искам да съм част от множеството „българи – юнаци“.
Любо КольовскиЛюбо Кольовски

«