« Върни се назад Публикувано на 17.09.2014 / 12:30

Хора, това е България! Тук мафията не е обикновена мафия, тук мафията е държавата. Слезте на земята

ПолитициВасилев да се разприказва, призовават всички. За кое да се разприказва – на кой колко пари ли е дал и за какво? Гърмят и ГЕРБ, и ДПС, и ББЦ, ако това се случи. Но това трябва и да го докаже. Защото може и да не може да го докаже.
Нищо няма да излезе от Цветан Василев като информация. Казусът е предрешен. В момента най-вероятно мъдруват как да се размине и да не бъде задържан. Въпреки, че той може да обжалва задържането си, но едва след фактическото му осъществяване. До тогава всичко е виртуално.

Хора, това е България! Тук мафията не е обикновена мафия, тук мафията е държавата. Слезте на земята. За съжаление единственото, което можем да направим като народ, за да променим нещо, е чрез революция. Но революция първо в главите си, а след това някъде другаде. Начинът на мислене на отделният индивид е изкривен и заболял. Първо той трябва да бъде променен, пък след това да се оздравява всичко останало.
За жалост предстоят отново избори, които ще продължат започнатото. Никой не се интересува от нас като народ, а от територията ни. Не случайно 80% от населението живее под прага на бедността, а за 25 години от 9 милиона сме се стопили до 5 милиона.
Стоян Тончев

Колаж: Иво Ангелов, „Сила“

«