« Върни се назад Публикувано на 01.12.2014 / 19:17

ЦАЦАРОВ, ДАНС НЕ СА „СПЯЩА КЛЕТКА”, „СПАЛЕН ЧУВАЛ“ СА!

Сотир ЦацаровПо БНТ пред Димитър Цонев главният прокурор Сотир Цацаров каза, че акцията „Ислямска държава” на ДАНС била „реакция по национално отговорен начин“. Цацаров не приемал определението „пиар акция”, както и определянето за ДАНС като „единствената спяща клетка в България”.

Имало изтичане на информация от службите, ама било … „допуснато по технически причини”.
Прав е Цацаров. ДАНС по никакъв начин не са „спяща клетка”. Те са направо „спящ чувал“!
Ако Димитър Цонев беше на мястото си като журналист, а не като удобен водещ, щеше да попита „спящия чувал” ДАНС какво аджеба е направил досега за да закове корупция по високите етажи на властта. А Цацаров, ако не беше толкова любезно усмихнат, можеше и да посочи какво прави ДАНС не само в столицата, но и по градовете и защо ЗАЕДНО С ОКРЪЖНИТЕ ПРОКУРОРИ НЕ СА СИ МРЪДНАЛИ ЗАДНИЦИТЕ ЗА ДА РАЗБИВАТ КОРУПЦИОННИТЕ СХЕМИ И АФЕРИ. НЕЩО ПОВЕЧЕ – ПРИКРИВАТ ГИ!
Изключително знаково е, че в един ден жълтата агенцийка на Недялко Недялков се втурна да защитава шефа на ДАНС Владимир Писанчев и да громи всички, които го атакуват, а главният прокурор Цацаров, който пише поздравителни адреси на жълтия сайт, който изобщо няма нищо общо с Пеевски, също удари рамо на ДАНС – Писанчев.
Afera.bg

«