« Върни се назад Публикувано на 27.11.2014 / 12:49

ЦВЕТАНОВ И АТАНАСОВ „В ЛИНИЯ”. ПАК ЩЕ НАБУТАТ НОВ „ДРАШКОВ” ПИСАНЧО!

КукишДАНС трябва да противодейства, а не да наблюдава. Притеснени сме от думите на Писанчев, че агенцията „наблюдава процеса“. Не чухме нищо смислено от него.”, коментира бившият вътрешен министър с особената форма на главата Цветан Цветанов блябосванията на Владимир Писанчев – шеф на ДАНС, пред парламента.

Атанас Атанасов пък поиска оставката на Писанчев.
Цветанов и Атанасов – „в линия”.
Апропо, ГОДИНИ НАРЕД – КОГАТО ДАНС И СЛУЖБИТЕ БЯХА ДАВАНИ В РЪЦЕТЕ НА „ДРАШКОВИЯ КРЪГ” – НИТО ЦВЕТАНОВ, НИТО АТАНАСОВ ПИСКАХА. НАПРОТИВ.
„Спецовете” Цветлинчовци и Писанчевци бяха „супер” промотирани точно от Цветанов и такива като Атанасов. Последният, впрочем, има касание към създаването им.
Сега Цветанов и Атанасов – „в линия”. Не защото са загрижени за националната сигурност на държавата, а поради факта, че драпат да ОВЛАДЕЯТ И КОНСУМИРАТ ДАНС, НО ВЕЧЕ С ДРУГИ, МАЛКО ПО-ИЗПРАНИ КАПИИ, НО СЪС СИГУРНОСТ ПАК „ДРАШКОВСКИ”.
Атанасов и Цветанов „в линия”. Каква отвратителност!
Че Писанчев и всичките като него НЕ СТАВАТ И ЗА „СПАРТАКУС”, САЙТА АФЕРА ПИШЕ ОТ ГОДИНИ. Докато пишехме обаче, Цветанов ни обявяваше, че сме от „мафията”, а пък Атанасов – мълчеше като женски полов орган.
Долна история.
Afera.bg

 

«