« Върни се назад Публикувано на 19.01.2014 / 10:37

ЦВЕТАНОВ С ОСОБЕНАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА ПРИЗНА ЗА „ОСРЕБРЯВАНЕТО”! „ТЕХНИЯТ” ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ ОСРЕБРЯВАЛ ИЗДИГАНЕТО СИ В КАРИЕРАТА!

 

Браво на Антон Хекимян! В студиото на „Тази неделя” по bTV Антон Хекимян успя да извади уникалния интелект и акъл на бившия вътрешен министър с особената форма на главата. Хекимян се държа видимо нервно в един момент, очевидно вбесен от лъжите, които наговори Цветанов в студиото му. Цветанов обаче изпусна, поради многоумие, две неща, които си заслужават да бъдат отбелязани.

Първо, Цветанов се показа точно като човека, който ДЪРЖИ НЕЗАКОННО ПОДСЛУШВАНАТА ИНФОРМАЦИЯ, като заплаши, че щели да внесат сигнал, че Цветлин Йовчев, прокурорите Сарафов и Роман Василев правили акция в „чужда държава” и тя не била надлежно „регламентирана”. Той обаче нищо нямало да каже повече, докато не внесат официално сигнала. Тогава Цацаров ще ги арестува ли, попита Цветанов.

Второ, бившият вътрешен министър с особената форма на главата рече, че „Цветлин Йовчев осребрява винаги издигането си в кариерата”. Антон Хекимян го засече моментално, че в крайна сметка Цветлин Йовчев е „техен” човек, защото е бил шеф на ДАНС и съветник на Борисов по времето на ГЕРБ и това означава ли, че и ТЕ също са го осребрявали.

Цветанов замънка, че „осребряване” можело да значи и „нещо друго”.

Цветанов непрекъснато отричаше, че бил подслушвал някого и даже се изгаври, че ако имали нещо, то със сигурност щели да извадят записи, за да се изфукали, че държат информация.

Цветанов наричаше всеки въпрос за незаконните подслушвания – „внушение”. Той нямало от какво да се притеснява и не се пазел какво говори по телефона. Цветанов бил възмутен обаче, че се контролирал дома на „нашия лидер” Бойко Борисов. Телефонът на Цветанов и сега бил на контрол, според него. А в това няма нищо неестествено – Цветанов е с четири повдигнати обвинения. Цветанов бе толкова нагъл, че Хекимян на финала на интервюто не сдържа ироничната си усмивка.

Afera.bg

«