« Върни се назад Публикувано на 16.01.2014 / 16:18

ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ ИЗМИ РЪЦЕ: НЯМА СРС-ТА ЗА ПЪРВАНОВ, БОЙКО БОРИСОВ И РУМЕН ПЕТКОВ!

 

„В МВР и в ДАНС не са изготвяни искания за СРС спрямо бившия президент Георги Първанов, бившия министър-председател Бойко Борисов и бившия вътрешен министър Румен Петков. За да отпаднат всякакви съмнения, че може да има искане по друго лице и в хода на това искане да са получени такива данни, заявявам, че нито в МВР, нито в ДАНС е постъпвала подобна на отразените в медиите информация.

По време на сегашното правителство не е събирана, не се събира и няма да се събира информация за политици, политически партии, политически процеси. Ако има конкретни данни, факти и обстоятелства, които да навеждат на това, че лице или частна структура е извършвала такива действия, би следвало да бъдат подадени на компетентните органи, за да се извърши разследване. Държавата няма и няма и да има пръст в такива процеси“, заяви министър Цветлин Йовчев.

Така, ако въобще има записи, става ясно, че те са дело на ЧАСТНИ СТРУКТУРИ, ИЛИ ЧАСТНО ЛИЦЕ. По думите на Патрашкова записите са били правени от лице, участвало в срещите, за да „презастрахова”.

Цветлин Йовчев както обикновено си изми ръцете като Пилат Понтийски. Да видим сега оттук нататък кой кого и как ще набута да опере пешкира.

Afera.bg

«