« Върни се назад Публикувано на 12.05.2022 / 13:42

ЦЯЛА НАЦИЯ СЕ РАЗИГРАВА ОТ ШЕПА ПРЕСТЪПНИЦИ. ТЕ ВЕЧЕ ЩЯХА ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ, АКО ЗАД ТЯХ НЕ СТОЯХА ЛИЧНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ЧЕТИРИ ПАРТИИ, А ОСНОВНАТА ВИНА НОСИ РАДЕВ!

Не вярвам да има български гражданин, който да не е убеден вече, че Кирил Петков няма качества за премиер. Нещо повече, неговата некомпетентност и невъзможност да артикулира правилно собствените си решения го правят опасен за всички нас и за България. Не така стоят нещата при Асен Василев. Той си дава ясна сметка какво прави и какви ще бъдат последствията в близък и далечен план, но не му пука. Като завършен циник, подмолен играч и обигран тарикат, него го интересува късата игра – взимаш, даваш, печелиш. Днес и сега, утрешния ден няма значение.

Истинският проблем, обаче, не са тези две лица!

Те нямаше да са възможни, ако зад тях денонощно не стояха личните и друг вид интереси на четирите партии и лидерите им, които поддържат този пореден национален ад. Както и ключовите фигури като Рашков, който не се свени да действа като същински римски диктатор от името на цялото правителство и няколко други фигури поставени свише на шахматната дъска. Без тези елементи, Кирил и Асен щяха да бъдат история, още преди да е започнала играта на сенките. Безлични сенки, зад които стоят пък като вътрешни, така и външни интереси, но в никакъв случай национални. Както винаги е било.

Може да има такива, които няма да се съгласят с мен, но основната вина за всичко това носи Румен Радев. Без неговата скрита и явна подкрепа нищо от това нямаше да бъде възможно. Лошото е, че той продължава да произвежда с невидимата си ръка други подобни „политически проекти“ и всички те са ориентирани и напълно подчинени на американските интереси у нас. Въпреки, че понякога Радев заема двусмислена позиция по някои съществени теми, за да продължи да манипулира в американска полза русофилите у нас, той продължава да бъде верен слуга на Херо Мустафа. За съжаление много от русофилите все още му се връзват на селската андрешковска хитрост, но е въпрос на време да изтрезнеят – засега са все още слепи като къртици. И продължават да ги водят за носа.

Цяла една хилядолетна нация се разиграва от една шепа престъпници. Да, престъпници са, защото ако има реално и обективно разследване на техните придобити активи и пасиви, ще се убедите, че всички до един са забъркани в голямото плюскане!!! Грабеж, който няма аналог в цялата ни история! А на върха на политическото ни лай@о, винаги стои по една Корнелия или Мая, която ще обещава да овладява цените, да увеличава доходите, да не си доплащаме по болниците и прочее социални благини, които никога няма да ни се случат. Запомнете, никога! Така е устроена системата на политическата измама и винаги ще има кой да държи под носа ни моркова и кой тоягата! Осъзнайте го и се събудете!

Питате ме какво е решението? Оставка, съд и затвор в едно с борисовите отрепки.

Николай Марков

«