« Върни се назад Публикувано на 23.03.2023 / 20:58

ЧАСОВНИКЪТ ТИК-ТАК-А, ГЬОНСУРАТ РАДЕВ! КАКВО НАПРАВИ, ТИ, СЛЕД КАТО ЧУ ЗАПИС В КАБИНЕТА СИ КАК ТВОЙ СЪВЕТНИК ИСКА 2,5 МЛН. ЗА …“ЗЛАТНИЯ ГЬОЛ“?! ТИК-ТАК, ТИК-ТАК, ТИК-ТАК…

Часовникът тик-так-а, гьонсурат Румен Радев!

Защо си гьонсурат ли?

Защо си ГЬОНсурат!

Какво прави гьонсурата? Той е безчувствителен, дебелокож и циничен в мръсотията на лицемерието си и психопатийната си вкопченост във властта, и каквото и да чуе, и каквото и да види, няма не само чувствителност, но и няма съвест – и затова не реагира. А не реагира, защото е ВЪРЗАН за КРАДЦИТЕ СИ ОТ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“, КОИТО ПАЗИ ПОВЕЧЕ И ОТ ЖЕНА СИ!

Часовникът тик-так-а, тик-так-тик-так.., гьонсурат Радев!

Гьонсурат, който две години управлява цялата държава с абсолютни идиоти, малоумници и крадливи селяндури! Всичките назначени, кадрувани и пробутани от „пътя на копринката“ с консилиери – кадровиците МУ Николай Копринков и Пламен Узунов.

И тъй като днес един пълен олигофрен, наречен министър на МВР, ни къса нервите цял ден, и който е кадруван от Пламен Узунов и назначен от „Шефа“ Румен Радев, и който е ПЪЛЕН СРАМ ЗА МВР, гьон-сурат Радев, възползваме се от телевизионното подканване на МВР – министъра ти, да подаваме сигнали, и засега!, лекичко питаме:

В президентския ти кабинет, гьонсурат Радев, пуснаха ли ти аудио запис с медения глас на твой съветник, известен с овесения клуп на шията си, като масон от масонската ВИ ложа?

Какво чу на записа, гьонсурат Радев?

Гласът на съветника си, нали?

Какво се чува, че иска ТВОЯТ ЧОВЕК на записа?

ДВА МИЛИОНА И ПОЛОВИНА ЛВ.?

За какво, гьонсурат Радев?

За …. „Златния гьол“ ли?

Иска ли ги двата милиона и половина от ….?!

Ти какво рече, гьонсурат Радев, като чу записа?

Че не било законно? Че нямало да издържи в съда?

Колко може да си тъп, гьонсурат Радев, или колко може да си насран от шубе, че и ти си зависим от кинтите, че след като чу записа, вместо да питаш щял ли да издържи в съда, НЕ ПОСМЯ да извикаш съветника си и НЕЗАБАВНО ДА ГО НАРИТАШ С ШУТОВЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ?

За да го уволниш моментално трябва ли ти съдебно да издържа записа, а? Тия двамката – Копринков и Узунов са едни обикновени държавни чиновници, които се взеха за Дон Корлеоне накуп, бе, гьонсурат Радев! А чиновниците ги уволняваш за една минута след като един куп лица, и то какви лица!!!, са ти дали доказателства колко корумпирани и крадливи са!

След като две години „пътя на копринката“ ти, гьонсурат Радев, КРАДЕ ПОГОЛОВНО, ЩАВИ ПОГОЛОВНО И ТИ СИ НАПЪЛНО НАЯСНО С ТОВА!!!!, защо криеш тези корумпета, защо им опъваш чадър, и защо пазиш престъпленията им?!

Пълниш ли здраво гушата и ти, гьонсурат Радев?!

Часовникът тик-так-а, гьонсурат Радев!

Тик-так-тик-так…

Продължавай още дебилно да си заравяш главата в пясъка, вместо да режеш от петите всички нагли крадци до тебе! Две години мълчиш и БЕЗДЕЙСТВАШ!!!, избрал крадците пред всички читави около теб. И отвратил всички читави от теб, заради това, че избра крадците и си вече опакован от тях и ти!

Тик-так-тик-так!

Въпрос на време е, гьонсурат Радев…

Въпрос на време е АФЕРА да си свърши работата…

Веселина Томова

«