« Върни се назад Публикувано на 13.05.2023 / 20:05

„ШЕФА“ НА ОПГ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ РАДЕВ ПОМЪКНА КОРУПЦИОНЕРА СИ „ЗЛАТНИЯ“ И В ЮАР! ДИАМАНТИ ЛИ СИ КУПУВАТЕ, СЕЛЯНДУРИ НЕВИДЕЛИ, ЧЕ ИЗХАРЧИХТЕ ЛУДА ДЪРЖАВНА ПАРА ДА СЕ ГИЧИНИТЕ В ЮАР, ДОКАТО ДЪРЖАВАТА Е В КАТАСТРОФА?!

Един цял самолет с „куцо, кьораво и сакато“ помъкнал „Шефа“ на ОПГ „Пътя на копринката“ Румен Радев в ЮАР на едно абсолютно безсмислено пътуване, осъществено с ДЪРЖАВНА ПАРА!!!, което обаче сбра авантаджии, които на ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА видяха и ЮАР.

Откривал се български храм. „ОПГ“ в Храма? Хайде, бакалъм. А „Шефа“ на ОПГ „Пътя на копринката“ Радев рецитира върли тъпотии от кухи по-банални.

До него „отчаяната му съпруга“ гледа като зомби, а зад гърба му е „Златния“ консилиери Николай Копринков от „Пътя на копринката“, който ако имаше служби и МВР досега трябваше да не е излязъл от ареста, заедно с „Шефа“ си.

Някой може ли да обясни какво прави тоя селскотрудов „съветник по вътрешна политика“ в ЮАР? Да види ЮАР на аванта, като селяндур невидял? Или да си купи диаманти с кинти от чувалите от щавене, и рекет?

Щото в ЮАР предимно се движи бизнеса с диаманти, за какъв уй си подкарал „куцо, кьораво и сакато“ в „делегация, бе, Зелен чорап? И ние да ви плащаме масрафа!

Такъв намкоьрлък нагъл, такава брутална селяндурщина, е връх на позора.

Държавата се тресе, тоя се мандахерца с корупционера си „Златен“ в ЮАР.

Радев, какво си говорят благоверната ти Деса със „Златния“, а? Щото да припомним какво мисли Деса и за тебе, и за Копринков, ама като опре до кинтите и далаверата, сте висша форма лицемери!:

Гледам го тоя селскотрудов тарикат Каринков и „Шефа“ му на ОПГ и единственото на което се възхищавам, знаете ли, кое е?

На железните нерви и хладнокръвие на Къро. Сещате се защо. Щото и той е в ЮАР.

Веселина Томова

«