« Върни се назад Публикувано на 15.03.2014 / 9:12

ЩЕ ВИДИМ!

 

Има една българска приказка – ще видим. Същата като „маняна“ на мексиканците или „ИншАллах“ при арабите.Можете да се обзаложите, че именно с това “ще видим” случаят в Лясковец си е отлежавал с години. Години, през които Цветан Цветанов подслушваше половината държава, а Бойко Борисов със селяшка непримиримост обясняваше как онези в Страсбург не били прави, че осъдили България за показното убийство в Харманли на Тодор Димов – Чакъра, ръководено лично от Борисов.

Обаче една несвършена работа или една присъда на европейските съдии никога не са били сред сериозните основания за Борисов да млъкне поне за миг.

Виж, за диспут за европейската политика не ще и да чува.
И защо? Сега му е времето Борисов да изръшка Европата. Да натрие носа на онези от Страсбург, които вместо “конгречулейшънс” му изпратиха честитка със спомен от Харманли, да намачка бозавите еврочиновници, дето не му дават да си играе с гранатомети.
И най-важното!
В онази Европа! Именно той! Бойко Борисов!
Обясни с думи прости, колко е просто да се бориш с престъпността.
През 2010 г. го бяха поканили да изнесе лекция в централата на фондация “Конрад Аденауер”, на която стана ясно, че ” …ние сега разкриваме поръчкови убийства. Отива и посочват – в тая ливада има труп. Колегата Цветанов с багер ходи и копае трупове…”.
И, разбира се, немските консерватори ако не бяха толкова възпитани, щяха да припаднат от смях!
Смешно, а?

Антон Луков

nakratko.bg

«