« Върни се назад Публикувано на 13.02.2014 / 20:04

ЩО Е РЕКЛА АФЕРА, ВСЕ Е ВЯРНО! ЛЪСНА: БУТАТ АВЕР КОРУМПЕ – ЕКСЧЕНГЕ ЗА ЗАМЕСТНИК НА НОВИЯ ШЕФ НА МИТНИЦА – ВАРНА!

 

Днес във Варна се е подвизавал зам-финансов министър, който с усърдие се вписва в схемата, която изнесе АФЕРА още на 22 януари т.г. Тогава прогнозирахме, че новият шеф на Митница – Варна ще се казва Пламен Тодоров и това се случи официално преди дни, когато той бе възкачен на поста. Неговият авер – бившият полицай, хванат с подкуп- Иван Иванов, към онази дата бе готвен за нов шеф на ОД на МВР – Варна. След разкритията на АФЕРА обаче сега се опитват да го набутват за нов пост – заместник на шефа на Митница – Варна.

Както АФЕРА писа Иван Димов Иванов е бивш началник на направление „Оперативно – издирвателна дейност” в ГПУ – Пристанище – Варна. Арестуван е през 2008 година от Дирекция „Вътрешна сигурност” с белязани пари. Същият в оперативен план е известен и че покрива контрабандни канали, свързани с БСП, заради което е бил преместен /вместо уволнен/ за срок от една година в РГУ – Елхово. Още през 2008 година, разчитайки на тесните си връзки с Борислав Гуцанов, Иванов е гласен за ръководно място в ДАНС – Варна.

Новият шеф на Митница – Варна Пламен Тодоров е много близък до Иван Иванов. Тодоров вече е бил на такава ръководна длъжност, благодарение именно на ходатайството на Иванов пред тогавашния зам-директор на Агенция – Митници – Румен Божилов – Цайса. Тодоров е бил свързан с ДС.

След като АФЕРА освети напъните Иван Иванов да стане шеф на варненската вътрешна дирекция, сега пък го готвят за зам-шеф на Митница – Варна и заедно с авера си Пламен Тодоров да вапцат по контрабандните канали.

Пълната катастрофа, до която бе доведена умишлено ОД на МВР – Варна заедно с оглавяването на Митницата от пробити „спецове“ е брилянтна визитна картичка на настоящето управление, както и на вътрешния министър Цветлин Йовчев, който торпилира Варна.

Във варненската дирекция на МВР цари тотално мракобесие. Заплашват се всички читави служители, че само ако не изпълняват безумните заповеди на шефовете Чавдар Нанков и Валентин Тренев – Ебати, ще бъдат наклепи „в София“ и изхвърлени от системата.

Некадърността е потресаваща, но пък изключително удобна за лица като Цветлин Йовчев и компания, които докато бяха в ДАНС освен да пишат лъжовни „справки“, наблегнаха най-вече върху … контрабандата. И амфетамините.

Злокобната СИМБИОЗА, която се налага в морската столица, абсолютното бездействие по темата корупция в местното управление, което е на ГЕРБ, за пореден път доказва, че що е рекла АФЕРА все е вярно.

А ви го рекнахме от първия ден на това правителство – неговият троянски кон в полза на Бойко Борисов, Цветан Цветанов и ГЕРБ е „хабилитираното лице“ Цветлин Йовчев.

Не го слушайте какви ги приказва по медиите. А го наблюдавайте какво НЕ върши, и какво вършейки съсипва с користни цели.

Afera.bg

 

«