« Върни се назад Публикувано на 10.09.2014 / 8:19

bTV and Хекимян and „политици”, ташак ли си правите с Варна?!

КукишПозорище по bTV. Сутрин рано. Ако човек би отишъл по-далеч в анализа, със сигурност би си помислил, че абсолютно умишлено bTV спретна отвратителна манипулация, наречена тв дебат между водачите на предизборните листи за Варненски район. Т.нар. студио бе базирано и вкарано почти в задниците и предниците на „публиката”, поради което зрителите не само нищо не можеха да чуят от казаното от „политиците”, но и откровено се забавляваха на пълната безпомощност на „новия Бареков” – Хекимян.

Ангел Найденов, Николай Бареков, Йордан Цонев, Валентин Касабов, Лиляна Павлова, Ивайло Калфин и Радан Кънев – изтипосани, вряскащи крещяха и от невчасовите им приказки нищо не се чу и разбра.
А това, което се чу, бе тъпо, плоско и буквално малоумно.
Хекимян задаваше от тъпи по-тъпи въпроси.
И Хекимян, и „политиците”, бягаха от най-важния въпрос за Варна – СИМБИОЗАТА ОПЛЕЛА ГРАДА ОТ ГОДИНИ. СИМБИОЗАТА НА КРАДЛИВИТЕ УПРАВНИЦИ, КОИТО ТУК СА ОПЛЕТЕНИ В МРЪСНО КЪЛБО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЦВЯТ.
Кой последно беше в Аспарухово, кой беше?, квичеше „новият Бареков”, т.нар. Хекимян, като че ли има изобщо значение кой политически тапънар ще се появи в Аспарухово с ботуши или не.
Нито един важен въпрос за Варна. Нито един куршумен въпрос за Варна.
Бля-бля. Издуханата прическа на Лиляна Павлова. Очилцата на Йордан Цонев. Ангел Найденов като мишка. Ивайло Калфин като зубър от помощното училище. Валентин Касабов излязъл от музея на болшевишкото излъчване. И Радан Кънев, о, Радан Кънев – Добрин Митев – ремикс.
Абсолютно безсмислие, наречено „дебат”. Който е гледал тази олигофрения НИКОГА И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЯМА ДА ГЛАСУВА!
А дали това не бе целено? Колкото по-малко хора гласуват, толкова повече „издуханите” политици ще са доволни.
С една идея прекаралявате, обърна се „новият Бареков”, сиреч Хекимян, към „публиката”, защото тя продължаваше да дудудка.
Че да не би публиката да бе виновна, че bTV бе разстановила „студиото” си като читалищна телевизия?!
Варна видя „политици”, които нямат нищо общо с Варна и приказки, които изобщо нямат нищо общо с проблемите на Варна.
Йордан Цонев свали очилцата и заговори за … Украйна. Бареков с червена връзка на точки се надвикваше с огледалния си образ Хекимян. Радан Кънев като Добрин Митев – без устни! – заговори за стабилна договорка между партиите. Тоя беше май най-нагъл. Конкурирайки се с него Лиляна Павлова, решена в костюмче ала капитанско, мяткаше издухана косичка и си бе забравила ботушите.
Един единствен коментар може да има след цялото това тв безумие: bTV and Хекимян and „политици”, ташак ли си правите с Варна?!
Afera.bg

Колаж: Иво Ангелов, „Сила“

 

«